![]() |
Re: Dacia mea?? ... TLX... '88... KND :D
te credem :))))))))) =)))))) :lol:
|
Quote:
|
...pai cum sa nu va fie??? :D
|
Quote:
|
...pai altfel ce mai cauta pe aici??
|
prietenul nostru Manciur, are o placere deosebita sa se bage peste tot ... Manciure pe unde`ti place sa te introduci? :D:D
|
....doar el stie... 8->
|
sfat: faci ce vrei, dar sa sti ce faci? LOVE +
|
=)) si iar s-a facut o tona de off topic... :D centralizati-va pe masina :D
|
Prima oara cant de am vazut pe forum...vredeam ca poza din avatar este despre o prietena...dar ma bucur ca este macar o fata intre noi careia nu-i jena de ce are.
Despre masina...stoc, macar ai muzica sa nu auzi cum se chinuie, cred ca toti de aia punem ceva in masina. Quote:
Bafta in continuare |
Quote:
|
=)) nu ja_rule... nu ... masina inca se tine bine, abea am dat-o acum o sptamana sau doua cu vaselina pe dedesubt... a stat saracutza pe rampa... :(
@Eagleee , eu sunt de ceva vreme pe forum, dar am tacut ... :P |
cu vaselina?! eu stiam ca se da cu ulei ars :) ar merge si ulei bun, dar se scurge repede :( eu am vaselina in praguri si se infunda tot timpu :(
Apropo, daca vrei sa nu mai rugineasca aripile pe interior, pune aparatori de fibra de sticla! Daca incerci sa antifonezi si deja e ruginit si cureti, oricat ai curata, oricum se face rugina dedesubt, asa ca mai bine ulei ars+aparatori :D si pune-i panou de ala cu sigurante cu 2 picioruse, ca e mai sigur. La fostul panou, erau slabe clemele alea si ma trezeam cu o siguranta cazuta peste cealalta de dedesubt, bine ca nu am luat foc:D |
P.S.: Oricat mi-ar edita robert posturile, culoarea bleu a masinii tale NU IMI PLACE :D it's kinda 80's :D
|
i like 80'S :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning