![]() |
Re: BMW 3.16 E36 vs. VW GOLF III 1.9 TDI?
Ce ti-ai zis..."ia sa vad ce masina are si fraieru asta...."
Hahahaha...da ma, si masina mea, tot plina de rugina e. |
rog un moderator sa inchida acest topic.....multumesc anticipat....
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
si un grup autoblocant 2.56) |
Multam pentru care m-ati respectat si m-ati ajutat am citit toate raspunsurile merg pe 316 am cazut de comun acord cu baiatu' dupa ce am citit aici.
|
Nu vreau sa intru in discutii inutile... dar prostia nu o pot suporta.
@vinyl . "Prietene" ai o problema serioasa , ori esti suparat pe viata ori vrei sa pari destept ( nu cred ca esti ) . O simpla intrebare am la tine : Ce realizari ai tu la 19 ani ? Ai luat bacu ? Laso' mai moale , pana la urma omu a cerut o comparatie intre un E36 si Golf 3 . Daca omu are 3000 Euro ce vi tu cu masinile din 2012 . Chiar esti patetic si apropo se vede ce "supercar" ai la avatar , scuza-mi aroganta "cazanu" sa spunem cinstit .... reflecta realizarile tare . :) Nu vreau sa intru in contradictoriu cu tine .. stii cum se spune "Nu te pune cu prostu' ca are mintea odihnita" |
@tybilica - important este sa gasesti un bmw intretinut cat de cat- succes
vinyl habar nu ai despre ce vorbesti, incearca sa nu mai generalizezi cand vorbesti de masinile vechi , nu toate sunt pline de chit asa cum ai tu impresia. Cum o masina de 20+ ani poate fi plina de chit stai linistit ca si passatu' din 2000 si loganu' din 2007 poate fi la fel asa ca ... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning