![]() |
Re: dacia 1300'71 retro
Totusi daca e s-o iei logic, cu un dublu corp, amestecul e mai bogat, deci motorul ar trebui sa dea un randament mai bun, pe toata plaja de turatii. Daca domnul de care zici tu, o calca inainte si acum merge la consum, atunci da, poti scoate un consum mai mic, dar daca conduci in acelasi regim, aceiasi masina, nu are cum sa scoti un consum mai mic cu dublu corp.
|
Amestecul la dublucorp, daca e reglat bine, nu este mai bogat. Daca ar fi mai bogat, nu ar iesii gazele. In ralantiu, daca carburatorul este reglat calumea, lambda se invarte in jurul valorii de 1. Fata de carburatorul monocorp, formarea amestecului este identica, pana in faza deschiderii corpului nr 2, cand amestecul sufera o mica imbogatire, ca sa nu dea in "nas".
Jicloarele in mod normal si cel mai uzual sunt mai mici decat ar fi la un monocorp, deoarece in loc de o sectiune de curgere, avem doua, si in unele cazuri, de ex carburatorul de Lada, pentru a se asigura o oarecare economie, carburatorul are diametrul la corpul nr1 mai mic, de ex in loc de 32 /32 este 28/34. Astfel, comparat cu un monocorp, la acelasi regim poti scoate consum asemanator, sau mai mic decat cu monocorpul, iar cand vorbim de regimuri inalte, consumul clar ca este mai mic ca si in cazul monocorpului (binenteles, vorbesc de un carburator reglat ca la carte cu jicloare corespunzatoare, nu gaurite/marite cu burghiul, dupa cum recomanda cineva de pe-aici :lol::lol::lol: ) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
am uitat sa va intreb ce vopsea sa iau pe baza de apa sau diluant,k trebuie sa dau comanda la uzina!
(pe mine ma intereseaza sa fie cat mai durabila pe masina,adik mai de calitate) |
Quote:
|
abia astept sa vad cum iese vopseaua:D app, mergem azi la tara?
|
eu deabia astept sa vad cum iese!
kid-ule am ''taiat porcul'' sa vedem ce renaste din el!un turbo cv?!(pacat k nu am facut poze) saptamana asta daciuta va sta linistita,nimeni nu mai se atinge de ea,momentan lucrez la un alt proiect(aro m59 ims) dar promit k intr.o saptamana se reia munca la ea la matuit vopseaua pe ea pt vopsit,k tot am vopsitorul in curte care se ocupa de M59! |
am taiat porcul :> bine zis acum asteptam sa vedem cum adunam organele:))
|
in legatura cu carburatorul... eu am un Ozone de lada 1500 pe masina am scos cu el consum 6,7 mixt, acum am pus niste jiglere mai mari putin... sa zic ca am ajuns undeva la 7 dar trage mult mai bine
daca vrei sa o bagi la retromobil baga solexul daca vrei doar sa te bucuri de ea pune-i weberul |
6,7 ?? 6,7 ??sa nu imi zici ca e consum de oras ala. Da' ce e...diesel...?
|
:lol:: consum mixt
|
Ieri m-am plimbat cu batrana:X functioneaza si se comporta extraordinar:X
P.S. Felicitari propietarului pentru cartonasul ROZ, sa-l stapanesti sanatos! |
baba merge bine,dar mai este de bibilit un pic motorul,in rest totul ok,avem nevoie de forta de munca pt demontarea babei,se ofera cineva?
|
am mai facut rost de piese
bobina ducellier 2xreleu ducellier pompa benzina sobafex stergator sev marchal cam atata,in caz k bobina este moarta cum se poate repara,inca nu am pus.o pe masina saptamana asta cred k mut taraba la tara pt a fi dusa la vopsitor pt a fi ''cosmetizata'' |
se pricepe careva la electromotoare? am dat electromotorul dupa dacia mea 1100 si este o mare problema la el! arunca bendixul in sus dar nu invarte,care este problema?
am verificat carbuni sunt in regula si am curatat electromotorul |
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning