![]() |
Re: Bz 02 YBM ... My Car !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Intre timp :
-Aprindere electronica Gotronic -Stopuri spate Full-Led Home made -Schimbat jante iarna + cauciucuri -Mi-am gasit arcuri unguresti pentru putea pe spate sa nu se mai lase asa mul la greutate ... -5 relee de incarcare ...pana la urma miam dat seama ca nu mai aveam carbuni la alternator :lol: Urmeaza poze cu gotronicu si arcuril pe spate :) |
desteapta idee ai avut, dar niste detalii n-ar strica
poze din timpul executiei daca ai ma bate gandul sa imi fac la break:shock: |
buna ideie ceva poze din executarea lucrari..,iai rest iai sta super,sa ne ti la curent cu noutatile un topic de urmarit bafta multa;)
|
de unde ai luat led-urile?niste poze mai in amanunt nu ai?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Am cautat in tot buzau pe la dezmembrari pe la fier vechi ... la oameni care dezmembrau dacii .... nu am gasit aripi fata de 1300 ....daca are cineva de vanzare sau daca stie pe cineva care are 2 aripi de 1300 sa ma contacteze pe pm .... fac cinste!! :lol:
|
Quote:
|
acelas tip de laduri eu leam folosit in fata pe post de lumini de zi
https://img541.imageshack.us/img541/9513/img1431ca.jpg |
[QUOTE=Bz02Ybm;5300017]Am cautat in tot buzau pe la dezmembrari pe la fier vechi ... la oameni care dezmembrau dacii .... nu am gasit aripi fata de 1300 ....daca are cineva de vanzare sau daca stie pe cineva care are 2 aripi de 1300 sa ma contacteze pe pm .... fac cinste!! :lol:[/QU
uite daca mai ai nevoie de aripi iti las id meu si ti ti le aduc eu un buzau daca doresti ca stiu eu undeva unde sunt la vanzare. id laurrentiu29 |
vand xenon kit !
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning