![]() |
Re: Test Drive Unlimited
nop si nici nu stiu cum sa fac sa le pot accesa.
|
Stie Cineva Cum Se Poate Juca Pe Net?
|
bai baieti pt a juca jocu in totalitate....ne trebuie cd key original atari...cel pe care il cere la inceput...si ne trebuie si cont game spy...dupa cum cred ca au vazut multi,la TRADE in garaj scrie sell,buy,download si inca ceva....dar cum noi toti nu avem cd key original atari....la noi sectia download este inchisa...sa speram ca va aparea in patch pt cei fara cdkey...desi e foarte putin probabil,iar eu sincer ma gandeam sa mil cumpar original...e singurul joc cu masini care intradevar merita...dupa mine jocu asta nu se termina niciodata...daca ati avut ocazia sa il jucati BETA...ONLINE...va dadeati seama de ce spun...este super....NISSAN,RUF,SI ALTELE trebuies deblocate d pe net...in prezent doar d masini au fost puse pe net...lexus...si ruf rgt...ceva d genu...mai avem d asteptat
|
https://www.youtube.com/watch?v=fEWEu...elated&search= am gasit ceva interesant....uitativa eu pur si simplu am luato razna..
|
Re: test drive unlimited
Quote:
|
Cumperi originalul.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o alta idee andreiuuu ....'' reinstaleaza windows-ul '' dar numai daca ai calc bun.... altfel nu se merita doar de dragul de a intra in joc...... sfatul meu:lol: ....... multa bafta
|
Quote:
|
In fine e un crack vitalic il luati de pe dcplus si se pune peste executabil si nu va mai trebuie nici un serial;)
|
cand ma duc la prima cursa......dau acolo Single Player......si dau click p START si dispar alea..mai raman doar alea de jos START...CHANGE CAR....EXIT.... si stau asa pana maine:((HELP!!!
|
Uite ce ai putea incerca bobo :
1. Mai multe restarturi la joc pana merge.... 2. Reinstall game 3. Ce PC ai ? |
Prea misto jocul!chiar merita!;)
|
am citit in xtrm pc despre joc si spuneau ca e dezamagirea anului.iau dat doar nota 7.nu stiu care dintre voi v-ati jucat flatout 2,pt ca acelui joc tot aceiasi revista ia dat nota 10.din imagini nu prea parea nici d 8.oricum gusturile nu se discuta.
|
OffTopic : XTreme PC e o revista FOARTE respectata de mine ! Astfel, ii respect si decizia ! Jocul e de nota 10 ( in opinia mea ), insa POATE au fost alte criterii care au dezamagit SAU pur si simplu niste bani dati in plus de producatorii FlatOut 2 ( mie personal nu-mi place ). XPC este o revista de Hardware si Software si nu sunt chiar asa de "lucizi" cand pun notele jocurilor ! Asta e, o nota nu ne poate distruge pasiunea ....
OnTopic : Gata cu cursele ! Am bani si masini deci il consider terminat jocul ( si chiar daca raman far => Millionaire... ) ! Acum ma plimb cu F430 Stage 3 cu un rapper ( din winamp :lol: ) in difuzoare ! Sa vedeti ce super e :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning