Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/305481-feed-back-negativ-vanzatori-cumparatori.html)

bizi_razvan 26-10-09 18:27

Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori

userul "Dragon" a cumparat de la mine o macheta si nu a ridicat coletul de la posta. azi mi-a venit coletul inapoi. Un mare "-" pentru acest ........

Darius DMS 07-11-09 17:09

-Racer21..chiar daca il consideram cel mai bun prieten si om serios,mi-am dat seama ca nu e asa.
Sa incepem cu inceputul:vorbeam cu el despre un schimb(456gt pe un 599 fiorano).totul a mers perfect,am zis defectele(unul are o oglinda lipita,unul are un actibild scos,unul are vopseaua mai inchisa intr-o zona).eram de comun acord sa facem schimbul pana la faza cu adresa(pam pam pam paaaaaaam!!).i-am dat adresa de la servici(serviciul mamei,evident) la care el mi-a spus ca tatal lui nu il lasa.am ramas uimit la auzirea acestor cuvinte:???:.i-am explicat ca mama e sefa acolo,ca nimeni nu ridica nimic inafara de maica-mea si altele.el tot a refuzat sa imi puna pachetul pe adresa asta(*).dupa i-am dat adresa bunicilor[care am mai folosit-o,i-am dat-o lui d4nu17 vara anului 2008 cand am luat un lot de machete(cred ca isi mai aminteste)].i-am dat adresa frumos la care a zis ca sunt un mincinos ca ii dau alte adrese si a plecat de pe mess:???:..peste 2-3 minute,revinde pe invisible(era tatal lui) si imi spune asa:-tu ma crezi pe mine prost?..la auzirea acestor cuvinte i-am raspuns ca e adresa bunicilor mei,nu o dau pe a mea deoarece stau la tara,si mie imi vine o instiintare/pachet cine stie cand,la care nu mi-a mai raspuns deloc.sun pe mobil,astept si....raspunde tatal lui nervos pe mine..ma face mincinos ma face hot ce ma mai face si la final,dupa ce termina cand sa zic ceva...pac mi-a inchis telefonul in nas....ce sa zic?nici eu nu stiu....puteti intreba pe lopez23,danu17 si multi alti ca am foloset aceeasi adresa,de la servici...si am folosit si adresa bunicilor o singura data(vara lui 2008).....atat..

p.s:racer21,sa stii,daca il pui pe tatal tau sa dea reply la acest text fie pe userul tau fie pe altul,sa stii ca eu nu mai am ce discuta cu tine,punct.chiar dac ai sa iti ceri scuze si altele,nu o sa te cred deloc....

DTH 07-11-09 17:19

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2787975)
-Racer21..chiar daca il consideram cel mai bun prieten si om serios,mi-am dat seama ca nu e asa.
Sa incepem cu inceputul:vorbeam cu el despre un schimb(456gt pe un 599 fiorano).totul a mers perfect,am zis defectele(unul are o oglinda lipita,unul are un actibild scos,unul are vopseaua mai inchisa intr-o zona).eram de comun acord sa facem schimbul pana la faza cu adresa(pam pam pam paaaaaaam!!).i-am dat adresa de la servici(serviciul mamei,evident) la care el mi-a spus ca tatal lui nu il lasa.am ramas uimit la auzirea acestor cuvinte:???:.i-am explicat ca mama e sefa acolo,ca nimeni nu ridica nimic inafara de maica-mea si altele.el tot a refuzat sa imi puna pachetul pe adresa asta(*).dupa i-am dat adresa bunicilor[care am mai folosit-o,i-am dat-o lui d4nu17 vara anului 2008 cand am luat un lot de machete(cred ca isi mai aminteste)].i-am dat adresa frumos la care a zis ca sunt un mincinos ca ii dau alte adrese si a plecat de pe mess:???:..peste 2-3 minute,revinde pe invisible(era tatal lui) si imi spune asa:-tu ma crezi pe mine prost?..la auzirea acestor cuvinte i-am raspuns ca e adresa bunicilor mei,nu o dau pe a mea deoarece stau la tara,si mie imi vine o instiintare/pachet cine stie cand,la care nu mi-a mai raspuns deloc.sun pe mobil,astept si....raspunde tatal lui nervos pe mine..ma face mincinos ma face hot ce ma mai face si la final,dupa ce termina cand sa zic ceva...pac mi-a inchis telefonul in nas....ce sa zic?nici eu nu stiu....puteti intreba pe lopez23,danu17 si multi alti ca am foloset aceeasi adresa,de la servici...si am folosit si adresa bunicilor o singura data(vara lui 2008).....atat..

p.s:racer21,sa stii,daca il pui pe tatal tau sa dea reply la acest text fie pe userul tau fie pe altul,sa stii ca eu nu mai am ce discuta cu tine,punct.chiar dac ai sa iti ceri scuze si altele,nu o sa te cred deloc....

Urat rau de tot :rolleyes2 asta e nesimtire si dovada ca nu are cei 7 ani de acasa ...auzi sa iti pui parintii sa vorbeasca in locu tau , jalnic ( depinde si de varsta aici ) ...

Eu i-am trimis lui Darius o macheta si a fost totul ok ! Nu am avut probleme ;)

p.s: Darius eu cel mai bine iti pot da un sfat : Lasal in pace , nu-i mai acorda atentie deloc nu-l mai baga in seama ;) ca nu merita :-) ai grija ! :)

Darius DMS 07-11-09 17:32

merci claudia..si cum am spus mai sus,indiferent daca isi cere scuze sau vorbeste altcineva eu tot nu ii raspund...si are 13 ani....

manu_96xls 07-11-09 17:38

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2787994)
Urat rau de tot :rolleyes2 asta e nesimtire si dovada ca nu are cei 7 ani de acasa ...auzi sa iti pui parintii sa vorbeasca in locu tau , jalnic ( depinde si de varsta aici ) ...

Eu i-am trimis lui Darius o macheta si a fost totul ok ! Nu am avut probleme ;)

p.s: Darius eu cel mai bine iti pot da un sfat : Lasal in pace , nu-i mai acorda atentie deloc nu-l mai baga in seama ;) ca nu merita :-) ai grija ! :)

Mdb, ai un stil de a da cu bâta-n baltă, de n-ai văzut!
În încercările tale de a calma spiritele mai rău le agiți, așa că te rog frumos să le lași așa cum sunt, nu le mai amplifica.;)

Darius, până la urmă tu i-ai trimis macheta și el ție nu, sau niciunul nu ați trimis?
Din postul tău nu se înțelege. Dacă nu ați mai trimis niciunul machetele nu văd unde ar fi problema, pur și simplu schimbul a picat.:-)

Darius DMS 07-11-09 17:50

uite...noi am stabilit un schimb...dar schimbul a picat atunci cand a venit cu tatal lui,ca ii dau adrese false......
cu ce a gresit claudia,si-a exprimat parerea si a recunoscut ca totul e ok si am fost corect cu adresa cu tot......

manu_96xls 07-11-09 17:56

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2788082)
uite...noi am stabilit un schimb...dar schimbul a picat atunci cand a venit cu tatal lui,ca ii dau adrese false......
cu ce a gresit claudia,si-a exprimat parerea si a recunoscut ca totul e ok si am fost corect cu adresa cu tot......

Oricui i s-ar părea suspect să dai n adrese de la care poți ridica coletul, mai ales că era un schimb pe încredere, după cum am înțeles.
Claudia greșește când cataloghează userii după anumite criterii fără să știe despre ce e vorba.;)

Darius DMS 07-11-09 18:16

ok,am inteles...acum nu am ce face,asta e,tatal lui a zis sa nu cumva sa mai vorbesc cu el,sau sa il sun sau sa ii dau mesaj pe messenger...nu ai ce face cu oameni din astia...inca odata,eu zic sa nu faceti schimburi cu el,ca va treziti cu faze din astea si dupa aia tot vina voastra e.....

Racer21 08-11-09 11:14

Meh, tu poti sa ma crezi cum vrei si sa zici ca nu pot sa fac afaceri. Dupa ce am facut 3 afaceri cu Lopez si totul a mers super bine, chiar nu ma asteptam chiar si cu tine sa iasa asa. Dar pana la urma, ai facut si tu greseli, ar trebui sa te uiti la asta:

NU mi-ai cerut adresa si nici starea machetei. A trebuit sa o zic eu. Si daca ajungea 456gt in starea aceea, faceai scandal. Pe langa asta, nu mi-ai zis adresa, a trebuit sa ti-o cer eu. presimt ca ma sunai luni, si ziceai ca de ce n-am trimis coletul! cand eu n-aveam adresa ta

EU am fost ala care ti-am dat numaru de telefon, adresa (eu ti-am dat-o primul) si ti-am dat EXACT toate defectele machetei (PRIMUL! dupa aceea ai zis si tu, si repet, daca ajungea macheta cu defectele astea, fara sa iti zic, faceai scandal). Si pe langa ca am facut toate astea, tot eu is ala nesimtit!

OK, EU IS ALA NESIMTIT, EU DAU TZEPE sa nu luati de la mine DACA ASA CREDETI...
Il am ca prieten foarte bun pe Lopez, cu care pot face linistit o afacere ca nu e nici o problema, na...

EDIT: Am vazut ca ai zis ceva ca si cum sa nu dea reply tatal meu, asa-i? PE USERUL MEU, NU DA REPLY NIMENI INAFARA DE MINE! si mai ziceai ceva de scuze, ca sa nu imi cer scuze in fata ta, sa stii ca nici nu am de gand

Darius DMS 08-11-09 18:07

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2789475)
Meh, tu poti sa ma crezi cum vrei si sa zici ca nu pot sa fac afaceri. Dupa ce am facut 3 afaceri cu Lopez si totul a mers super bine, chiar nu ma asteptam chiar si cu tine sa iasa asa. Dar pana la urma, ai facut si tu greseli, ar trebui sa te uiti la asta:

NU mi-ai cerut adresa si nici starea machetei. A trebuit sa o zic eu. Si daca ajungea 456gt in starea aceea, faceai scandal. Pe langa asta, nu mi-ai zis adresa, a trebuit sa ti-o cer eu. presimt ca ma sunai luni, si ziceai ca de ce n-am trimis coletul! cand eu n-aveam adresa ta

EU am fost ala care ti-am dat numaru de telefon, adresa (eu ti-am dat-o primul) si ti-am dat EXACT toate defectele machetei (PRIMUL! dupa aceea ai zis si tu, si repet, daca ajungea macheta cu defectele astea, fara sa iti zic, faceai scandal). Si pe langa ca am facut toate astea, tot eu is ala nesimtit!

OK, EU IS ALA NESIMTIT, EU DAU TZEPE sa nu luati de la mine DACA ASA CREDETI...
Il am ca prieten foarte bun pe Lopez, cu care pot face linistit o afacere ca nu e nici o problema, na...

EDIT: Am vazut ca ai zis ceva ca si cum sa nu dea reply tatal meu, asa-i? PE USERUL MEU, NU DA REPLY NIMENI INAFARA DE MINE! si mai ziceai ceva de scuze, ca sa nu imi cer scuze in fata ta, sa stii ca nici nu am de gand

eu ti am dat adresa mea,pe numele mamei,la servici ala ea..si ai zis ca tatal tau nu te lasa ca el nu pune pe serviciul lui...dupa am dat adresa de la bunici...si nici aia nu e buna ca nu stiu e....recunosc,ai zis tu primul defectele si alea alea,ca din pozele de pe theard nu se observa..pana la urma,eu ti am dat 2 adrese si nu le-ai acceptat....ce concluzie sa trag din asta?nu ai ce.la fel si eu(al dailea)am zis ce are fiorano la fel ca si tine...eu am dat una din adrese,dar nu inteleg de ce nu a fost ok,si a zis tatal tau ca sunt un mincinos si nu mai stiu ce de mine?

Racer21 09-11-09 14:17

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2790534)
eu ti am dat adresa mea,pe numele mamei,la servici ala ea..si ai zis ca tatal tau nu te lasa ca el nu pune pe serviciul lui...dupa am dat adresa de la bunici...si nici aia nu e buna ca nu stiu e....recunosc,ai zis tu primul defectele si alea alea,ca din pozele de pe theard nu se observa..pana la urma,eu ti am dat 2 adrese si nu le-ai acceptat....ce concluzie sa trag din asta?nu ai ce.la fel si eu(al dailea)am zis ce are fiorano la fel ca si tine...eu am dat una din adrese,dar nu inteleg de ce nu a fost ok,si a zis tatal tau ca sunt un mincinos si nu mai stiu ce de mine?

Desi nu aveam de gand sa mai "poluez" threadul cu discutia asta, uite ca totusi o fac. Deci: In primul rand tatal meu te-a facut mincinos de la faza cu PENTRU PETROM 1 BOTOSANI, adica nici mie nu mi se pare normal sa trimite la o FIRMA PRIVATA, ceva ce trebuie sa dai UNEI PERSOANE, NU FIRMA. Dupa aceea, nu il mai interesa ce zici...a zis ca esti un mincinos si ca n-am ce afaceri sa fac cu tine. Plus de asta: NU EU L-AM PUS SA VORBEASCA IN LOCUL MEU LA TELEFON, el a luat telefonul si a raspuns.

Chestia asta se putea rezolva daca ziceai "ia vezi ba, ca am 2 adrese, trimite pe care crezi ca ii mai bine" , dar nu, tu ai tot insistat sa trimit la mama ta la servici, desi am zis ca nu, numai dupa 5-6 minute (dupa ce tatal meu a zis deja ca esti mincinos si nu mai vroia sa trimita) ai dat adresa bunicilor tai

radu_bv 10-11-09 22:47

iata ca a venit si randu meu sa-mi spun telenovela aici la feed-back.
cu ocazia asta ii ofer lui Cosmin28 un "-" cat el de mare.
i-am trimis o macheta in 19-10-09. am vorbit cu el sa-mi dea adresa si cand sa i-o trimit. l-am intrebat daca sa o trimit,el a zis ca da,cum sa nu. si eu am trimis-o. in ziua aia am mai trimis 2 machete(una lui l4ur si una lui X1190),machete care au fost primite in aceasi saptamana. atunci i-am dat un pm lui cosmin si l-am intrebat daca a primit macheta. niciun raspuns. apoi l-am intrebat pe mess,dar nimic. i-am mai dat un pm dupa cateva zile si tot nimic. l-am prins pe mess intr-o zi si l-am intrebat,dar el a iesit imediat. mi-am dat seama ca e teapa. i-am mai dat un pm si tot nimic. in 6-11 i-am dat ultimu pm si el mi-a raspuns ca a primit instiintarea,dar nu a ridicat macheta ca are niste probleme cu banii si ca nu o poate lua. atunci eu i-am zis ca sper ca nu imi vine macheta inapoi si el mi-a raspuns ca nu inteleg ca nu o mai ia ca nu o mai vrea si bla bla bla. si azi am fost la posta si am ridicat-o. bineinteles ca am platit alte taxe.
asa ca va recomand si va sfatuiesc nici sa nu luati in seama oferta facuta de cosmin28 pentru cumpararea unei machete pentru ca e cel mai nesimtit forumist de pe aici. nici nu imi inchipuiam ca sunt asa oameni pe aici.
asadar Cosmin28= -

d4nu17 13-11-09 19:33

oricum ce daca ii faci lu aia observatie, pentru ca toti fac la fel si nu putem indrepta nimic. nu recomand enzo iulian. de pe 4.11 a licitat la o macheta si nici acum nu m-a contactat. desi l-am sunat in fiecare zi si iam dat mail.

Mihai90 14-11-09 12:44

DE EVITAT TOTAL THUNDER77,CEL MAI NESERIOS DE PE FORUM!COMANDA UN COLET,MA PUNE SA IL TIN CATEVA SAPTAMANI,ISI BATE JOC,NU IL RIDICA,ASA CA PIERD BANII DE TRANSPORT,ADICA VREO 20 RON,APOI SPUNE CA IL VREA DIN NOU,SI DESI AU TRECUT CATEVA LUNI DE ATUNCI,NU RASPUNDE LA MESAJE,MA IGNORA.
UN NEGATIV MARE.

THUNDER77 14-11-09 15:19

Quote:

Originally Posted by Mihai90 (Post 2806569)
DE EVITAT TOTAL THUNDER77,CEL MAI NESERIOS DE PE FORUM!COMANDA UN COLET,MA PUNE SA IL TIN CATEVA SAPTAMANI,ISI BATE JOC,NU IL RIDICA,ASA CA PIERD BANII DE TRANSPORT,ADICA VREO 20 RON,APOI SPUNE CA IL VREA DIN NOU,SI DESI AU TRECUT CATEVA LUNI DE ATUNCI,NU RASPUNDE LA MESAJE,MA IGNORA.
UN NEGATIV MARE.

Multumesc pentru negativ , si am sa te rog sa imi dai adresa sa-ti trimit banii pentru transport . Fara alte comentarii !

All times are GMT +2. The time now is 07:02.

- Copyright 2026 4Tuning