![]() |
ce caterinka...e peugeocus...buna tipa..cine e :?:
|
de fapt era vorba despre un forgeot (a se citi \"forjo\") si....gagica tot una forjata este
|
Sa inteleg ca bag urmatoarea poza? wow... ce onoare pe capu` meu :D
diseara o postez... ca acum nu am nici timp si nici idee ce masina sa pun... cred insa ca va fi o mazda 3 sa imbolnavesc un prieten care vrea sa isi ia :D pe diseara! |
Hai ca vad ca se da in diverse..se incurca trb pe aici..
Nimeni nu te-ai desemnat castigator ALXutz(decat FFocus) ,nu te supara pe mine dar trb sa-si dea si restu' lumii cu parerea despre munca noastra la \"Rezultate\" asa ca nu grabi lucrurile. Poate se mai \"baga\" careva...ex. dadi,art,criss.... |
ok, chill! am vazut ca lumea cerea masina noua de tunat...
Asteptam rezultatele oficiale atunci... |
please! asteptati-ma si pe mine. :D
am fost la servici astea 2 zile.daca nu mai aveti rabdare... no problem. oricum postez si eu poza dupa aia chiar daca nu mai intra in concurs. :D |
oricum xxdadixx zisese ceva de duminica la pranz parca... so... hai sa il asteptam si pe criss si pe cine mai vrea sa se bage... Sa se anunte frumos castigatorul la rubrica de rezultate, si apoi acela sa puna noua masina!
Na ca sa vedeti cat de fairplay sunt, sa nu ziceti ca sunt carcotash! :D |
eu nu cred ca particip pt ca nu prea imi iese... dar daka va fii urmatoarea poza...sa fie una cum a fost cu bmw fara unghiuri...ca suntem inca incepatori...
|
CT-03-ART: :x si eu la fel... :oops: . Daca urmatoarea va fi din fatza, spate sau lateral... ma bag... :wink:
|
subscriu pentru fata sau spate ca lateral am avut :wink:
|
1 Attachment(s)
Am reusit si eu in graba,tnx ca m-ati asteptat.
Ok hai c-am plecat la servici :D |
Criss yo zic ca ai depasit stadiul de incepator. :)
Poza este marpha rau,bravos :peace: |
Cea mai tare fara defecte vizibile!! Baga poza din fatza!
|
1 Attachment(s)
mdeh ...... :roll: :roll: :roll: :cry:
nu ca nu as stii sa rezolv problema da mii chiar lene sa reinstalez windowsu ca numa asa pot rezolva problema din libraria c++ |
Mijto rau! Felicitari! Baga urmatoarea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning