![]() |
Re: IMBRAC VOLANE IN PIELE
Ce ne arati tu in prima poza prietene este un volan de Audi RS si nu te crede nimeni c-ai modificat tu structura volanului si l-ai transformat intr-unul normal, cand toti posesorii de Audi si-ar dori un volan de RS.
Materialul ori eluat din fabrica;), ma refer la pielea aia perforata (stim amandoi ce se face langa Arad), iar carbonul, stiu ca nu-i folie, doar ca nu-i nici materialul "minune", ci o facatura, altfel ii ai fi facut volane din carbon, dar este prea scump adevaratul material de carbon. Uite aici cam cum arata ala bun: https://www.youtube.com/watch?v=EWzN6GZeEzs Uite si un volan adevarat... https://www.youtube.com/watch?v=rzy48PwtPUo sau asta... https://www.youtube.com/watch?v=DEXIkweonbg Ultimul, pentru cine crede gogosile cu taiatul volanului in structura lui de fier. Macar daca erati corecti si nu va bucurati la banii si ramaneati la 150 ron , ca mai mult nu merita ...:idea: |
adrian74 esti prea destept sa intelegi astea asa ca nu am ce sa iti mai zic,sa lucrez pentru un volan toata ziua pentru 150 ron nu pot e problema ta daca intelegi sau nu,din ce ai prezentat tu aici crezi ca a luat mai mult de 50 euro sau nu?si in plus sa nu crezi ca daca e fabrica de volane la arad se si face audi rs aici vreau sa vad si eu un volan de audi rs facut de takata in arad
|
si daca lucrezi o zi intreaga pt 150 ron care e problema ? Multi lucreaza o zi intreaga pentru 70 ron si nu fac atata caz pentru asta . Zi mai bine ca v-ati zgarcit si multi isi pun comision pentru clientii care ti-i aduce si le dai partea , asa ca prostii platesc !
Atata arta ce faci tu , ia intra intr-o croitorie si vezi cat si cum muncesc oamenii aia si apoi sa ai pretentii la preturile astea nesimtite ! Un volan de 150 rob in 2-3 ore il termini , asa ca lasa vrajeala ! Vrei sa lucrezi mai putin si mai scump si atat ! Adevarul este ca prost este cel care DA si nu cel care cere ! P.S. Hai oftica-te ca am dreptate ! |
Salut
Pentru un volan opel astra G cat ma costa? Si mansonul de la schimbator pt un civic type R 08' (piele perforata cusatura rosie) Sunt din bucuresti cat mai repede cat mai bine:D |
salut, spune-mi si mie te rog cat ma ajunge asa ceva :
[IMG]https://img577.imageshack.us/img577/8162/vdz4.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG] |
nu am alkantara daca vrei cu perforata 180 ron daca vrei simplu 150 ron si se poata coase cu ata rosie
|
5 Attachment(s)
salut pt un vw polo daca s-ar putea, volanu e original si as vrea sa iasa ca cel din poza daca se poate. dai cumva si pielea veche jos, ca am pe cineva care si-a retapitat pe undeva si i-a imbracat peste iar acum airbag-ul nu mai intra cum trebuie, ma gandesc ca s-a ingrosat situatia :) ms anticipat
ps volanu meu e ca cel din ultima poza |
Salut, pentru un volan in 3 spite mai mic decat majoritatea cat m-ar costa? Volanul este pe un golf 3 si cum am spus are diametrul mai mic decat majoritatea volanelor. Nu pot pune poze deocamdata pt ca masina se afla in service. Eu voi ajunge in bucuresti pe 19 (cu ocazia meciului de baraj:d), e posibil ca pana la sfarsitul zilei volanul sa fie gata? Multumesc
|
buna,eu sunt din arad iar costul unui imbracat e de 150 ron,o zi buna
|
2 Attachment(s)
super om super munca, foarte foarte multumit si recomand cu caldura :)
volanu a fost facut cu piele normala si perforata si cusut cu ata rosie |
4 Attachment(s)
multumesc
|
2 Attachment(s)
Salut cat ma costa sami imbraci si mie volanu asta in piele aerata cu cusatura rosie ms frumos
|
2 Attachment(s)
sal poti sal faci si cat mar ajunge ?;)
|
volanul de reno 250 ron si celelalt tot in piele perforata?daca da 200 ron
|
5 Attachment(s)
Salut. Ma poti ajuta cu problemele din poze?
Cred ca e piele cu burete sub ea,ca e moale. As vrea o culoare cat mai apropiata de cea originala( sunt constient ca nu poate fi exact la fel). |
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning