![]() |
Re: Urari !!!!!!!
La multi ani!!!!!! :)
|
La multi ani Cristi:oops: :bunch: :icon_kiss :icon_kiss :hug: :hug: :drunk::dance: :rockon: :joy:
|
Quote:
|
:peace: :pelvic_th :pelvic_thLa multi ani tinere....!!! Fericire, sanatate si voie buna iti urez!!!:bunch::bunch::peace:
|
Cristi sa iti aduca Mr Mikulas ce doreste szivem-ul tau!!!!
LA MULTI ANI |
Fratzicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa traiesti ... tu si familionul si sanatatia shi tot ce vrei tu acolo ... astept sa vad ce o sa faci cu bmw-ul :D Ianuarie se apropie
|
la multi ani tati!!!!! io ce sa-ti urez inafara de ce ti-am urat deja? ... a stiu sa ai bani sa inmatriculezi pisicutza :D ca dupa aia stii u ce urmeaza :D
|
Multumesc frumos tuturor pt urari si as vrea sa va urez si eu Sarbatori fericite si sa va aduca Mosii tot ce va doriti ( cp si aderenta ):hug:
|
LA MULTI ANI Tudor!!!! sa ne traiesti 1000 de ani fara reparatii capitale si sa-ti creasca caii sub capota:peace: :drunk: :hug: :bong: :pelvic_th
|
la multi ani si pt cristi si pt tudor.....scz de intarziere(urca greu internetu la etaju 2)
|
Quote:
sa vezi ce greu urca la 4!!!!!aaaaaaaaaa........LA MULTI ANI tuturor!!!!!! |
aaaaaaaaaaaa.....sa fim on topic......sa o stapanesti sanatos tudor;)
|
va multumesc pentru urari.....Blondule mersi, sper sa o stapanesc si mai greu prin vara
|
Quote:
|
Aho, aho, prieten bun...
Care stai pe mess acum... I-a opreste-te din scris... Si-asculta ce-am de zis... Chiar de esti cu DND... BE RIGHT BACK sau NMD... Sper sa nu imi dai ignore... Ca iti spun un plugusor... N-am intrat sa te stresez... Am intrat sa iti urez... La Multi Ani si fericire... Liste de id-uri pline! :woowoo: :joy: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning