![]() |
Re: De CE iubim FEMEILE? :)
eu discriminez multa lume si nu mi-e rusine sa o spun, asa cum discriminez homosexualii....
|
Mangos Sincer tu niciodata nu ai simtit impulsu sa saruti o fata ?? :D
Si gay nu ii discriminez doar k sincer noi nu suntem obisnuiti sa vedem barbati tinandu-se de mana si ni se pare ceva iesit din tipar si credema yo ma uit dupa gay la fel de ciudat cum ma muit dupa 2 fete lesby da sincer fetel M-as uita la ele knd ar fi la treaba :lol: :lol: :lol: |
Quote:
?? ... !! ham... deci: ... adica totusi... vrei sa zici ca tu nu ai o problema daca ai vedea asa ceva? wtf... that's to gross... why? i don't know.. it's just 2 gross!!!!!!! adica totusi 2 fete merge treaba(e chiar nice sa iti ofere 2 fete un astfel de spectacol :-" ) dar 2 odata? dam... cred ca asi da afara jur... :| adica nuj e o chestie de hormoni adica nah... masculinu pur si simplu nu se integreaza in imaginea asta... adica femininul e asa mai delicat mai nah.. parca mai merge impreuna da nu numa impreuna ca deja ne suparam... asa cate putin de .. na... intelegi tu :) ... da 2 odata... come one!!!! that's fuckin grosssssssss!!!!! intelegi... e gross!! p.s. am zis ca e gross?? |
Pastiluta... MAGOS tata... Nu Mangos, Mogos si cum m-a mai botezat lumea pe aici...
Ce te face sa crezi ca nu am facut-o...??? Din pura curiozitate, nu alta.... |
Aham deci vezi deaia voi aveti curiozitatea sa va sarutati si alte fete au curiozitatea mai mare si dupa descopera k le place uite eu niciodata nu am avut curiozitatea sa sarut un alt baiat :) SI scz k am spus Mangos si Magos:lol:
|
Quote:
|
sa va explic eu cum e faza cu homosexualii: e una din intrebarile cheie ale vietii mele am mai pus-o aici pe forum si tot n-am primit raspuns la ea:
de ce dak f#ti in c#r un barbat e perfect legal, iar dak f#ti in c#r o femeie e perversiune? huh? answer me :D |
pfff =))) probabil ca barbatul n-a venit inzestrat cu o caldare ci cu un furtun .... daca si fetele aveau doar o gaura atunci era legal si la ele :peace:
|
de ce iubim femeile ? ...
pentru ca merita sa fie iubite. totusi pacat ca cele care merita cu adevarat nu le iubim cand trebuie ... :( |
Spark adevarat ai spuso pe asta k nu le iubim knd trebuie dar sa recunoastem k si noi barbatii suntem mai nesi din firea noastra.
|
Quote:
si din clipa in kre ti-ai dat tu seama d asta...ai toate sansele sa nu gresesti f des..;) |
lasa trixi ca mai sunt is baieti care nu sunt iubiti desi ar merita spre deosebire de restu ;)
|
de obicei asa se intimpla,k ai' kre ar merita...aia nu au noroc...indiferent k e femeie sau barbat ;)
...si,ia mai spuneti voi,ce v-i s-a mai intimplat sa primiti d la o femeie ce v-a facut sa o apreciati deosebit d mult?(aici nu ma gindesc la comportament,nu la cadouri..numai k sa se inteleaga :-) ) |
Quote:
|
Quote:
plm, dak sunt numai unul, si ele-s asa d multe? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning