Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Bmw (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw.html)
-   -   BIMMER CAFE! (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/298143-bimmer-cafe.html)

Guwy 23-01-12 05:29

Re: BIMMER CAFE!

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4841689)
mtj nu a fost niciodata o masina de forum.
a scris 'istoria' doar in strada, nu pe forumuri.
daca tot esti asa dornic de a afla atatea detalii, de ce nu il suni tu pe Nicu ?

Ce a facut de sari asa , baiatu' doar a intrebat ce se mai stie de masina ... nu are el de unde sa stie daca e masina de forum sau nu , mor cand va vad asa de ... " baieti " .

Marian_nebunu 23-01-12 09:02

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4841689)
mtj nu a fost niciodata o masina de forum.
a scris 'istoria' doar in strada, nu pe forumuri.
daca tot esti asa dornic de a afla atatea detalii, de ce nu il suni tu pe Nicu ?

Tiganeeeeee ai luat foc ma :lol: :lol: :lol: :)))

sa ma *** in ea de istorie a strazii ca istoria nu se scrie pe strazi, sa scrie acolo unde participa CALIN,TRAIAN,ONORIU, NU LA POLICOLOR,KM 23 ETC !!!

Astea sunt povesti pentru nepoti cand o sa fim si noi batrani !

Avea tataie un Bemveu,care alerga la curse de masini,si tataie era cel mai bun,nu exista unu mai bun....

:oops::oops::oops::oops::oops::oops: :oops: :oops: :oops:

Marian_nebunu 23-01-12 11:56

https://www.youtube.com/watch?v=aNOmTKUWsLQ

E valabil pentru unii de pe acest forum care se mandresc cu masinile altora,sau care sufera ca au muncit la masina lor si ei .........................

DEVIL's Style 23-01-12 12:06

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4842426)
https://www.youtube.com/watch?v=aNOmTKUWsLQ

E valabil pentru unii de pe acest forum care se mandresc cu masinile altora,sau care sufera ca au muncit la masina lor si ei .........................

Eu ma pot mandri cu masina de tocat carne a mamei? :D

SAX1987 23-01-12 15:16

https://img836.imageshack.us/img836/223/hummer1t.jpg

https://img14.imageshack.us/img14/2433/hummer2p.jpg

:rolleyes2:rolleyes2

Skillzu 23-01-12 15:17

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 4841916)
Ce a facut de sari asa , baiatu' doar a intrebat ce se mai stie de masina ... nu are el de unde sa stie daca e masina de forum sau nu , mor cand va vad asa de ... " baieti " .

NU am sarit. Nu trebuie sa fi asa dramatic :lol:
Doar ca omu tot intreaba peste tot de MTJ, MTJ MTJ , NICU, zici ca e prieten cu machedonu' de o viata. Daca era prima oara cand intreba despre masina, nu indrazneam sa ii zic nimic omului. Dar a trebuit sa faca si topic pe tema asta. E ok inteleg, dar ce vrea el nu prea se vorbeste pe forumuri si tu stii asta.

tmDNSe30 23-01-12 15:24

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4842790)
Doar ca omu tot intreaba peste tot de MTJ, MTJ MTJ , NICU, zici ca e prieten cu machedonu' de o viata. Daca era prima oara cand intreba despre masina, nu indrazneam sa ii zic nimic omului. Dar a trebuit sa faca si topic pe tema asta. E ok inteleg, dar ce vrea el nu prea se vorbeste pe forumuri si tu stii asta.

pai si daca mi s-ar raspunde la intrebare crezi ca as intreba peste tot???problema e ca nu a raspuns nimeni cand am intrebat prima oara si am mai incercat si in alta parte unde poate intra mai multi pe topic nu intaleg tu de ce te-ai bagat in seama daca nu stii nimica despre aceea masina?:rolleyes2

Skillzu 23-01-12 15:36

Quote:

Originally Posted by tmDNSe30 (Post 4842803)
pai si daca mi s-ar raspunde la intrebare crezi ca as intreba peste tot???problema e ca nu a raspuns nimeni cand am intrebat prima oara si am mai incercat si in alta parte unde poate intra mai multi pe topic nu intaleg tu de ce te-ai bagat in seama daca nu stii nimica despre aceea masina?:rolleyes2

Discutia cu tine o incheiasem civilizat. Acum aveam o discutie cu Guwy, care depindea de el daca se continua civilizat sau nu.
Deci tu te-ai cam bagat in seama aiurea in discutie.
Acuma cand ai vazut ca te sustine cineva, ai inceput sa ai tupeu sa fii tare in gura ? :lol:
Hai, ia stai tu in banca ta cumintel acolo, ca unii despre care tu crezi ca nu stiu nimic despre masina, poate au si mers cu ea, si stiu si mecanicii care au lucrat la masina in toate stadiile ei, si cate chiuloase si garnituri a spart si ce e stock si ce e modificat in motorul ala, etc.

tmDNSe30 23-01-12 15:40

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4842821)
Discutia cu tine o incheiasem civilizat. Acum aveam o discutie cu Guwy, care depindea de el daca se continua civilizat sau nu.
Deci tu te-ai cam bagat in seama aiurea in discutie.
Acuma cand ai vazut ca te sustine cineva, ai inceput sa ai tupeu sa fii tare in gura ? :lol:
Hai, ia stai tu in banca ta cumintel acolo, ca unii despre care tu crezi ca nu stiu nimic despre masina, poate au si mers cu ea, si stiu si mecanicii care au lucrat la masina in toate stadiile ei, si cate chiuloase si garnituri a spart si ce e stock si ce e modificat in motorul ala, etc.

pai si chestiile astea de ce nu le puteai spune cand am intrebat despre masina crezi ca eu cunosc masina,proprietarul?tocmai vroiam sa invat una alta despre ea pentru ca este o masina speciala si putem discuta civilizat si in continuare asa cred cel putin in tm exista asa ceva nu sunt tare in gura dar uneori sunteti asa increzuti....

Guwy 23-01-12 15:48

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4842790)

Am inteles ce vrei tu sa zici Skillzule , nu am de ce sa nu o continui civilizat atata timp cat mi se vorbeste civilizat si asta banuiesc ca o stii si tu , el nu cred ca stie cine este Nicu si ce a facut el , probabil doar a auzit de masina ca a facut si a dres si probabil de aceea i-a trezit interesul .

Marian_nebunu 23-01-12 15:55

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 4842839)
Am inteles ce vrei tu sa zici Skillzule , nu am de ce sa nu o continui civilizat atata timp cat mi se vorbeste civilizat si asta banuiesc ca o stii si tu , el nu cred ca stie cine este Nicu si ce a facut el , probabil doar a auzit de masina ca a facut si a dres si probabil de aceea i-a trezit interesul .

Pentru SKillzu : Tigane sa-ti trag la m....e in cel mai civilizat mod posibil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ca nu mai dai un telefon sa intrebi ce face iguana mea :))))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DEVIL's Style 23-01-12 16:17

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4842846)
Pentru SKillzu : Tigane sa-ti trag la m....e in cel mai civilizat mod posibil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ca nu mai dai un telefon sa intrebi ce face iguana mea :))))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da de ce ma? iguana ta e cumva cunoscuta pe strazi?

Guwy 23-01-12 16:17

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4842888)
Da de ce ma? iguana ta e cumva cunoscuta pe strazi?

Face parte din lumea interlopa .

Marian_nebunu 23-01-12 16:20

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 4842890)
Face parte din lumea interlopa .

1+ :lol:

chyryCRY 23-01-12 16:20

omfg omfg mai traieste ala din logan !?

All times are GMT +2. The time now is 03:36.

- Copyright 2026 4Tuning