![]() |
Re: Radare in Brasov
Grija mare ca azi au fost instalate radarele fixe pe saturn.Nu am avut timp sa le fac poze dar va garantez ca sunt acolo...:D
|
In curand o sa disper! :lol:
|
Quote:
|
In Lunca Calnicului radar pe logan galben cu folii, radaru sta perpendicular pe sosea, adica e tras pe un pod si aparatul radar e intors! Un echipaj opreste masinile la 200 m.
ma tenteaza sa mi montez statie pe masina cum sunt pe tiruri, f tare chestie . . |
Acolo e 70 parca, asa-i? :)
|
Au fost instalate deja : 2 radare pe saturn,2 pe C.Bucuresti si 1 pe Harmanului( langa benzinaria Martax).Cel de la Schneid inca nu e montat...dar ziua-i lunga !
Oricum am observat ca au inceput sa stea cu radarul in benzinaria de dupa Schneid (sensul Codlea - BV). |
Quote:
Pentru ca ii dadeam surupelnitza lu ala de pe scara...:)))))) |
Quote:
|
eu asa zic....acum nu bag mana in foc pentru asta..
|
ca sa fie functionale nu trebuie sa aiba si senzorii in asfalt?
|
Quote:
|
ala de la scoala 10 nu are senzori in asfalt si nici nu l-a detectat , probabil nu merg inca si e doar pe un sens, adica te prinde doar daca circuli dinspre Ardealu spre Orizont
|
Merg amandoua pe saturn, de aseara imi urla detectorul in draci, si nu e cine stie ce detector, iar inainte nu facea. Plus ca am vazut azi la unul o lumina rosie sau ceva de genul isi tot schimba intensitatea. A, si pe site-ul asta http://www.pdiromania.ro/harta-radare-fixe-romania.html daca dai click pe fiecare radar iti spune si ce fel de radar e.
|
azi le-am vazut si eu pe cele de pe Saturn!!!si le "vede" detectorul!!!
|
sa le ia draq de camere ca multe au mai pus... macar e bine ca se zbate detectoru dar inevitabilul sint sigur ca se va intampla si o sa incalt unul cel putin.... si sigur nu o sa fiu singurul
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning