![]() |
Re: Renault Clio 2
1 Attachment(s)
Buna . Ai masina buna de modif. Eu as fi mers pe niste roti culoare rosu inchis si capace la oglinzi la fel :).
Ai o poza cu x-ul meu bolid :P tot alb. Ps cum o conving si eu pe sotie sa aiba ca pasiune tuningul ca nu reusesc:(. |
Quote:
Oricum foarte frumoasa masina ta ...felicitari la felul cum arata... P.S. nu stiu ce sa faci ca sa aibe pasiunea asta...mie mi a bagat o in cap de mica tata ;))... |
Quote:
Tatal ei e inginer mecanic modifica combine ,supra alimentari etc.... Nu e combinatie :( Incearca sa gasesti o poza cu o versiune macar apropiata de cea finala sa vad si eu . |
Quote:
Era frumos meganu ala... |
Quote:
Ioanaa, felicitari pentru masina si spor la modificat! |
Era frumos.... Acum e vecin cu Nonic proprietarul :P.
Nonic vroiam sa vad catre ce tinde. Eu aveam model r26r :P. Combinatie nu e cu sotia sa aiba si ea pasiunea, desi tatal ei e prea valabil cu modificari etc.:))) |
Quote:
|
buna ioana!!! :D le dai clasa multora prin modificarile tale;) te sustin ...
bravo si bafta in continuare...eu sunt pt ideea sa nu faci manerele rosii..:-P albe ar sta bine...si jantele ar merge rosu sau negru,argintiu(monoton:???:) |
3 Attachment(s)
Gata am pus bandourile pe masinaaa...:) si sunt foarte multumita cum dau ... ce m ai trebuie alea de pe bari .. dar o sa ma apuc si de ele...
|
Quote:
|
Buna alegere!!!
|
pai si cand treci la lucruri serioase gen jante rosii?
|
Quote:
|
sincer si eu le-as face pe ale mele o idee mai inchise gen anthracit.daca gasesti ceva sa imi zici si mie te rog.o sa mai intreb si eu pe ici pe colo
|
4 Attachment(s)
Astazi au fost date jos farurile si bara fata....si au fost puse la caldura in casa pleoapele si colantarea bandourilor dupa bara fata
In sfarsit arata asa cum mi am dorit .. ce m ai trebuie sa fac bara dupa spate si numarul ...dar asta saptamana viitoare oricum pana acuma imi place foarte mult cum da.... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning