Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Clio 2 (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/297236-renault-clio-2-a.html)

iulianr26 08-02-12 11:15

Re: Renault Clio 2

1 Attachment(s)
Buna . Ai masina buna de modif. Eu as fi mers pe niste roti culoare rosu inchis si capace la oglinzi la fel :).
Ai o poza cu x-ul meu bolid :P tot alb.
Ps cum o conving si eu pe sotie sa aiba ca pasiune tuningul ca nu reusesc:(.

Ioanaa 08-02-12 11:20

Quote:

Originally Posted by iulianr26 (Post 4870374)
Buna . Ai masina buna de modif. Eu as fi mers pe niste roti culoare rosu inchis si capace la oglinzi la fel :).
Ai o poza cu x-ul meu bolid :P tot alb.
Ps cum o conving si eu pe sotie sa aiba ca pasiune tuningul ca nu reusesc:(.

Buna pei ma gandeam aseara la un rosu mat .... dar nu stiu .. mie una imi place culoarea aia care o vreau pe roti si pe capacele de la oglinzi rosu deschis dar si asta a ta e frumoasa...

Oricum foarte frumoasa masina ta ...felicitari la felul cum arata...

P.S. nu stiu ce sa faci ca sa aibe pasiunea asta...mie mi a bagat o in cap de mica tata ;))...

iulianr26 08-02-12 11:25

Quote:

Originally Posted by Ioanaa (Post 4870382)
Buna pei ma gandeam aseara la un rosu mat .... dar nu stiu .. mie una imi place culoarea aia care o vreau pe roti si pe capacele de la oglinzi rosu deschis dar si asta a ta e frumoasa...

Oricum foarte frumoasa masina ta ...felicitari la felul cum arata...

P.S. nu stiu ce sa faci ca sa aibe pasiunea asta...mie mi a bagat o in cap de mica tata ;))...

Am dat-o am un seat rosu mult mai puternic acum.
Tatal ei e inginer mecanic modifica combine ,supra alimentari etc.... Nu e combinatie :(
Incearca sa gasesti o poza cu o versiune macar apropiata de cea finala sa vad si eu .

Ioanaa 08-02-12 12:04

Quote:

Originally Posted by iulianr26 (Post 4870389)
Am dat-o am un seat rosu mult mai puternic acum.
Tatal ei e inginer mecanic modifica combine ,supra alimentari etc.... Nu e combinatie :(
Incearca sa gasesti o poza cu o versiune macar apropiata de cea finala sa vad si eu .

Ce nu e combinatie ? Rosu mat pe roti si pe oglinzi?

Era frumos meganu ala...

nonic 08-02-12 12:25

Quote:

Originally Posted by iulianr26 (Post 4870389)

Iulian, sti si tu ca nu exista o varianta finala pentru un pasionat pentru ca tot timpul vrei sa ii mai faci ceva :-).

Ioanaa, felicitari pentru masina si spor la modificat!

iulianr26 08-02-12 12:46

Era frumos.... Acum e vecin cu Nonic proprietarul :P.
Nonic vroiam sa vad catre ce tinde. Eu aveam model r26r :P.
Combinatie nu e cu sotia sa aiba si ea pasiunea, desi tatal ei e prea valabil cu modificari etc.:)))

iulianr26 08-02-12 12:59

Quote:

Originally Posted by Ioanaa (Post 4870465)
Ce nu e combinatie ? Rosu mat pe roti si pe oglinzi?

Era frumos meganu ala...

Nu rosu mat ca de la praful de ferodou se degradeaza instant . Lucios recomand ,schimba toata masina . Mai ales fata la volan.... Stiu ce fericita era 'copiloata' mea cand mergea cu el :P.

valykpt 08-02-12 15:20

buna ioana!!! :D le dai clasa multora prin modificarile tale;) te sustin ...
bravo si bafta in continuare...eu sunt pt ideea sa nu faci manerele rosii..:-P albe ar sta bine...si jantele ar merge rosu sau negru,argintiu(monoton:???:)

Ioanaa 08-02-12 18:30

3 Attachment(s)
Gata am pus bandourile pe masinaaa...:) si sunt foarte multumita cum dau ... ce m ai trebuie alea de pe bari .. dar o sa ma apuc si de ele...

Ioanaa 08-02-12 18:31

Quote:

Originally Posted by valykpt (Post 4870756)
buna ioana!!! :D le dai clasa multora prin modificarile tale;) te sustin ...
bravo si bafta in continuare...eu sunt pt ideea sa nu faci manerele rosii..:-P albe ar sta bine...si jantele ar merge rosu sau negru,argintiu(monoton:???:)

Multumesc ... manerele vor fi albe numai oglinzile cu jantele le voi face rosii...

iulianr26 08-02-12 18:46

Buna alegere!!!

Ovi_King 09-02-12 15:55

pai si cand treci la lucruri serioase gen jante rosii?

Ioanaa 09-02-12 17:00

Quote:

Originally Posted by Ovi_King (Post 4872749)
pai si cand treci la lucruri serioase gen jante rosii?

pei cand gasesc un vopsitor calumea sa imi fac jantele;))

Ovi_King 09-02-12 18:09

sincer si eu le-as face pe ale mele o idee mai inchise gen anthracit.daca gasesti ceva sa imi zici si mie te rog.o sa mai intreb si eu pe ici pe colo

Ioanaa 10-02-12 14:11

4 Attachment(s)
Astazi au fost date jos farurile si bara fata....si au fost puse la caldura in casa pleoapele si colantarea bandourilor dupa bara fata

In sfarsit arata asa cum mi am dorit .. ce m ai trebuie sa fac bara dupa spate si numarul ...dar asta saptamana viitoare oricum pana acuma imi place foarte mult cum da....

All times are GMT +2. The time now is 15:04.

- Copyright 2026 4Tuning