![]() |
Re: Poze Octavia 2 RS TFSI
Quote:
|
6 Attachment(s)
Inca cateva poze noi!
|
e bine rau masina...ti-as sugera niste jante care sa aiba si negru .. ori bordura neagra...ori lateralele spitelor negre...eu m-am gandit la O.Z. 35th Anniversary
|
Quote:
|
Asa asa bv. fa-le negre pana la urmatoarea achizitie. Banuiesc ca ai fost la buc pana la urma...impresii?:) chiar nu imi place kitu de pe aia albastra cu negru....Iar la geante am o obsesie pe BBS Challenge. Era aia albastra incaltata cu ele dar cromate....hidos parerea mea, ori gri mat ori gri sobolan, daaar am vazut pe un bmw negru niste bbs challenge negre cu buza rosie.....deci nu pot sa iti explic:twisted: Si a4 de la SKN avea challenge-uri:)
|
dap am fost si eu la 4tuning days si le-am vazut si eu alea de pe bmw... belea n-ai ce zice!
|
1 Attachment(s)
alea de pe bmw (negre cu buza rosie) de care ziceam le-am vazut numai in poze. Dar nu mai gasesc poza respectiva cu bmw negru, pun asta cu el gri dar liviule arata bestial in mers, merita fiecare penny:)
|
2 Attachment(s)
:arrow: ................:arrow:
Un mic cadou de Paste :) |
1 Attachment(s)
Si inca unu cu posterioru :) :oops:
|
3 Attachment(s)
Uite aici Ch-urile.Dar arata mai bine pe a mea.
|
Asra-i asta-i poza............nu cred ca ii masina sa nu arata bine....
|
cred ca pe gti...arata fain rau de tot cu jantele astea...mai ales daca e rosu...e belea rau cu jantele astea...cat despre octavia rs...nush cum ar da rosu ala...avand in vedere ca nu prea mai ai rosu pe masina...rau nu da..dar nici prea bine ... parerea mea
|
Bineinteles ca toate is pareri personale. Uita-te si pe pozele cu ala gri care le-am pus eu si in special pozele cu e92 negru care deasemenea nu au altceva rosu pe masina.......dar cat de bine arata, mai ales din mers, intr-adevar ar trebui etrieri rosii, sau negri. Clar ca ii la latitudinea lu' Liviu ce o sa isi cumpere, cand o sa isi cumpere, dar eu sa fiu in locul lui..............;)
|
Liviu are etrieri rosii, din standard:-)
|
Table pe 17" de Mertz si slick-uri :D
Old-school! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning