![]() |
schimb apartament central+masina+firma+sotie pentru vila pe plaja in maui
|
Cumpar vila pe plaja in \"maui\" :D
|
Vand galeata cu nisip sau schimb cu 2 piersici +1 sambure de pruna :weee:
|
vand tanc rusesc ...pret atractiv ofer cumparatorului bonus un OBUZ :woowoo:
|
vand imaginatia celui de mai sus :D
|
Sa incercam acum un mic anunt matrimonial al domnilor ! :D
Domn bine in jurul la 40 de ani (= are 52 si cauta de 25),fire poetica (= scrie pe faianta din baie),constitutie atletica (= sta in fotoliu si se uita la Eurosport),aspect normal (= crestere neobisnuita de par in nas, urechi si pe spate) cu un spirit deschis (= se culca cu sora ta dar ea nu este interesata) caut numai prietenie (= cata vreme prietenia inseamna si nuditate). _________________ no past ... no future ... just NO SPEED LIMIT |
Re:
Quote:
|
se rezolva :) stiu ca bishop mai avea o fisa parca... dar nu mai stiu pe unde e , poate-l imbarlig sa mi-o dea :) mai cumpar 2 l de benzina :) si tzi le trimit prin pojta :) :) ... da tu cu imaginatia ? .. cum rezolvi ? :) cum mi-o trimiti ? :P
|
pai mai asteptam pana in anul 2100 cand se va putea face transfer de memorie de la un om la altu.... :woowoo: :blahblah:
nu ma bagati in seama :roll: ... s-a tacnit marmota :lol: |
hai sa ne congelam , sa prindem anul 2100 , ca sa putem sa facem combinatia :D
so Cumpar CONGELATOR , BUN :D si MARE :D |
vand dacie by renault 20.000 $
motor: V8 (6L) biturbo (640 CP) performante 0-100 km/h: treapta 1: 50 sec (sta mai mult pe loc) trepata 2: idem treapta 3: 10 secunde cu TC activat : 2,8 secunde cutie in 6 trepte + marsalier pentru cunoscatori ofer si instalatie gpl PS: consum: urban 12% extraurban 8% mixt 11% pentru -poze pm me |
cumpar 100l de azot lichid pt frigideru lui EvLSant0S sau dau la schimb un lacat taiat shi o cheie rupta :lol:
|
nu vrea nimeni restantele?!
haideti...ingramaditiva...sunt 4 free ;) |
Urgent!!! Vand betisoare de urechi folosite numai intr-o parte :omfg: sau le dau la schimb pe bete de chibrite arse (max pana la jumatate) :ballbounc
|
Cedez sesiune de examene periaoda 25.01 - 10.02 2005.
Rog seriozitate si intelepciune. PEACE :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning