![]() |
Re: Revista 4TuningRO nr.4
Quote:
incearca in alte OMV-uri, AGIP-uri, PetromV-uri, Diverta-uri, Inmedio, Rodipet etc. |
e super ultimu nr imi place in special partea de virtual tuning:)da eu zik pt nr viitor sa bagati eventual un calendar cu niste masini tunate
|
Carrefour Orhideea este un centru de presa si reviste - ieri mai erau 3 exemplare.
Diverta din Plaza Mall - se pare ca au un stoc mare. |
de fiecare data cand ma duc in OMV in CRAIOVA intreb si de revista si next....
@gabi...unde draq gasesc revista???...tu stii mai bine,am intrebat si la gara si in OMV Severinului si OMV C.bucurest...inca nu a ajuns in craiova? |
Quote:
|
In Focsani nu a aparut si am fost si la rodipeturi si la OMV
|
"LA MULTI ANI"
Poate cineva sa-mi spuna cum pot intra in posesia numerelor 1,2,3 caci nr.4 l-am luat, poate un moderator. Mersi. |
dc nu vretzi sa cititzi sau sa datzi un search .... arunca un ochi la :
COMENZI si abonamente ON-line pentru Revista 4TuningRO https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=16856 |
Quote:
Am vazut talonul de la sfarsitul revistei dar ma gandeam la o alta modalitate de a le putea achizitiona, oricum revista e super. Un nou an fericit. |
cei care se duc la diverta in mall vitan...sa caute bine , nu pe raft...pe polita...ca sunt sub alte reviste...eu era sa abandonez locul daca nu cautam mai bine :)
|
Quote:
|
la multi ani!!!!vreau sa va felicit pt aparitia nr.4 a revistei este superba chiar daca am vazut cateva critici parerea mea e ca criticile se accepta doar de la cei ce fac eventual in cazul asta o revista mai buna!!!!calitatea revistei creste de la un nr la altul si sper sa o tina asa in continuare!!!!!!
va urez un an nou fericit si plin de showuri si evenimente 4 tuning. cu respect Robert. |
In buzau s-a si dat cred. Am apucat-o :D Cum pot sa fac rost de nr. 1 ca 2,3, 4 le am.
|
pe ce data apare revista si cat costa?
|
Quote:
ciprian-21 avand in vedere ai ai doar 15 anisori... revista a ajuns deja la nr 4. Nr 4 care se mai gaseste inca pe piatza la un pretz de 7.5 ron |
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning