![]() |
Re: IBIZA Diesel vs cine vrea!!!!!!
ai stiu ca ai modificat radical cutia dar ma gandeam ca e un video cu tacho 0-270.Daca ai chef chiar sunt curios sa vad o asemenea filmare!
|
2 Attachment(s)
nu am vrut sa le postez dar asa va fi !!!!! in maxim 1saptamana.........!!!
|
Daca nu sunt indiscret, la ce presiune turbo merge masina asta? Intreb doar de simpla curiozitate.
|
Quote:
Quote:
Nici cand au fost in acelasi club nu s-au dat..:D |
este subaru 2011 cu mip la nr, il stiu pe proprietar. masina este setata la skn. o data stiu sigur ca a spart motor, dar a rezolvat-o, insa dupa am tot vazut-o pe la smt in fata. omul cred ca viseaza la 500cp sau asa a fost mintit de tuner.
una peste alta a lu haplea e bomba, ce mai conteaza? haplea a lucrat la masina in forta si asta se vede. spor in continuare bro sunt mindru ca exista diesl asa rapid |
Quote:
|
ohoo felicitari ! la cati cp ai ajuns si de la cati ai plecat :d
|
felicitari pentru masina ne poti spune cine se ocupa de softul ibizei?
|
Quote:
|
Si la ce cuplu?
|
Quote:
Astea sunt presiuni absolute (adica inclus 1bar Patm) sau doar boost? |
4 Attachment(s)
cuplu va fi destul de mare,chiar as vrea sa masor masina pe DINO la SEBASTIAN,am auzit de la o gramada de lume ca ar fi cel mai exact din ROMANIA,cu astea sper la un cuplu de 1000nm,LA O PRESIUNE DE 3,5-4BARI REALI PE CEAS VDO..!!!...nu stiu cat va rezista cutia de viteze,dar deja ma pregatesc sa modific una de 6trepte cu pinioane forjate in USA...
|
Quote:
|
Quote:
|
mai Haplea
la cat ai bagat in masina asta , nu te uita la 3-4000 de eur si fa o transmisie cum trebuie care sa nu mai crape .... ce e in mana nu e minciuna !! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning