![]() |
Re: [+Odihnească-se în pace+] Cauciucurixxl
Condoleante familiei...si Dumnezeu sa il odihneasca in pace...M-a miscat mult evenimentul....:(
|
trebuia sa ii vand ursu:( rip
|
sa se odihneasca in pace , asta este pretul platit pentru viteza...si pe care multi alti il vor/vom plati.
|
R.I.P......
condoleante familiei.... |
Condoleante familiei !!r.i.p
|
............................
|
Dumnezeu sa-l odihneasca..
Condoleante familiei si prietenilor..:sad::sad: |
Quote:
Pacat ca sa dus de tanar , Dumnezeu sa-l ierte ! |
Quote:
in schimb sunt foarte multe serpentine, la munte, unde lipsesc cu desavarsire parapetii, te duci direct in prapastie....la noi ca la nimeni. |
Nu pot sa inteleg cum ai plecat dintre noi chiar acuma cand erai atat de fericit ca ai urs chiar ursi si tii faci asa cum ti-ai dorit u din totdeauna. imi pare atat de rau...:cry::cry::cry: Ai plecat de la garaj atat de fericit incat nu ma puteam gandi ca se poate intampla ceva atat de rau... Nu am sa uit niciodata zambetul pe care mi l-ai lasat inainte sa pleci!!! Dumnezeu sa te primeasca langa El si sa ai grija de toti cei dragi pe care i-ai lasat in urma ta! Odihneste-te in pace!:cry::cry::cry: NU TE VOM UITA NICIODATA!!!:cry::cry::cry: Condoleante familiei!
|
Odihneste-te in pace ...
|
Quote:
|
Prea repede a plecat dintre noi...:sad:
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnesca in pace. Vestea asta mi-a cam luat cheful de viteza. Daca se poate intampla asa ceva intr-o masina de 100.000E ....in cazanul meu de 16 ani nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla.... :sad: |
Quote:
|
Stie cineva daca avea topic de prezentare pentru Porsche?..as vrea sa stiu exact ce model era..spun unii, cunoscut pentru ca atenteaza la viata proprietarilor..:???:
Si daca are cineva o poza cu el de cand era in viata, ca multi poate nu l-au cunoscut. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning