![]() |
Re: E36 - New Kitty Cat
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dai PM daca esti interesat |
2 Attachment(s)
Teaser... uite ce-am scos de la naftalina...
Asta nu e proiect de facut curand... am alte prioritati deocamdata. Pt un proiect audio, am urmatorul to do list (repet: in primavara cel mai probabil...): - Head unit mai bun (cel mai probabil o sa merg pe Alpine) - Schimbat toate boxele, cu o gama peste entry (ceva pe componente, nu coaxiale), nu stiu daca o sa fac masina pentru audio... cert e ca o sa merg pe SQL, nu pe SPL (vreau sound Quality in defavoarea sound Pressure -- E36 Coupe nu e oricum masina pt sound pressure...) - Kit de cabluri de calitate buna pt statie - Dynamat sau ceva similar (am facut multe masini cu STP - care e mai ieftin -, de care sincer am fost multumit) pentru antifonat Usi, Aripi spate, fete de usi, poate, POATE si portbagaj daca o sa pun si un subwoofer micut, sa râgâie ceva acolo, de completare - Filtre si RCA-uri de calitate, ecranate bine Investitia pentru asta e cam mare pentru buzunarul meu deocamdata, si saptamana viitoare cel mai probabil o sa am de schimbat, reglat, reparat motoare, RAR... mai multe... Daca pun maine angel eyes-urile o sa fac un DIY. |
RAR + devil angel = love :)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Veni mosu...
|
Quote:
|
Quote:
Daca ar veni si lip-ul de m3 si emblemele carbon mai repede... 8-> :twisted: Cand imi intra banii acum... posibil sa vina investitia in muzica mai repede de primavara, poate profit de o lichidare de stoc... |
Sper ca nu vrei sq de la Raveland-ul ala :D. In rest succes cu masina, sa ai spor sa ti-o faci cum vrei.
|
Quote:
Cert e ca nu vreau sa folosesc decat iesirile RCA de la player... |
masina ai inmatriculat-o?
|
Quote:
|
Sunt actele la rar, astept ok-uri, aprobari de cereri, chestii d-astea. :) A naibi birocratie!
Am mai intarziat si din cauza faptului ca am foarte mult de munca... si nu pot sa ma duc chiar oricand :) Being your own boss hass some set backs |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning