![]() |
is curios cu cat il plateste pe sobolanul care ii scrie textele :) nu de alta.. dar din ce se vede in poze si in filme.. fata asta abia trece strada de una singura. parerea mea
|
eh, ce mai conteaza. noi sa fim sanatosi.
hai craciun fericit si la multi ani. cum e vremea pe la iasi? ca pe aici nu am apucat sa ma dau pe gheata (cu masina adica) :wink: |
Am si eu o intrebare pentru Blonda.Dak tot zice k ea e cea din film.Cum ii chiama pe Profeti sau care sunt poreclele lor.
|
eh si tu acuma
Quote:
apropo MC Mate - felicitari pt ideea cu videoclipul (am inteles ca tu ai fost tartoru :twisted: ) |
Re:
Quote:
Baietii, care isi trag piesele la prietenul meu in studio sunt Lucian (Jock) si Moshu' (Nini). Satisfied ? :P |
Re:
Quote:
Important e ca a iesit un super clip, nu ca am eu un neuron singuratic. Apropos, sa stii ca neuronul mai si stranuta din cand in cand, dovada fazele cu Opteron ;) La multi ani ! |
Ideea a fost a mea si cu ajutorul baietilor am ,,puso'' in practica :D
Astazi cred k voi vedea pt prima data Videclipul in varianta aproape finita. |
Re:
Quote:
Cuba - vb., ind. prez. 3 sg., (a bate cuba)expresie din popor folosita de obicei dupa anumite obiective indeplinite. de acum foloseste dex-ul cand vrei sa dai o replik. Nu te mai lua tu de toti ca asta nu e un forum in care fiecare se da mare asa cum faci tu. si inca odata iti dau un sfat ca intre prieteni (DA-TE JOS DIN POM!!!) |
Ce-aveti ma cu fata? CE RAI SUNTETI.......
PEACE :peace: |
Bruneta nu zice nimik ?? :D
|
Bruneta nu zice nimik pt ca nu e Blonda ca donsoara' .
Si inca ceva pt tine Blondo' : Tu ai bad-uri pe hard sau nu suporta placa de baza sistemul pe care zici tu ca-l ai in cap ! Respect pt bruneta...am auzit ca s-a combinat cu Lucian (Jock) (unul din profeti) |
jock e fratele lui Mosu ?
|
Posibil :D
|
ZoliaT : off-topic .... (excludem faza cu blonda pt ca trebuie sa ii acordam dreptul la replica) |
tipa a venit sa se scoata...ce e rau in asta? ca e in pom...nush daca e treaba mea sau a altcuiva....e doar treaba ei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning