Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Suzuki GSX R 1300 alias Hayabusa (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/28-suzuki-gsx-1300-alias-hayabusa.html)

stefan 27-02-04 15:41

am si eu o intrebare :
sta haia pe viraje mai bine decat zx 12 r?

b99sha 27-02-04 16:05

Din cate stiu eu nu. Busa e facuta sa fuga...TARE. Dar diferenta nu e prea mare intre cele doua.
Daca ai de gand sa-ti iei, ia-ti-o pe aia care-ti place mai mult :wink: . Sunt niste superbitati ambele :wink:

Gratzian 27-02-04 17:10

voi ce zicetzi sau auzit la prieteni, de cum sa te descurci daca tre sa alegi intre cbr fireblade, R1, gsxr1000?
care sunt diferentele ?
Ca e greu ca naiba sa ai ocazia sa mergi pe toate sa le compari
care e mai manevrabila, care sta mai bine pe viraja, care cum fuge, sau fiabilitate, etc?

b99sha 27-02-04 17:39

Cum am scris si mai sus, personal m-as lua numai dupa design k toate sunt niste capodopere :wink:

catalin rs4 27-02-04 17:43

:lol: :lol: :lol: sha are dreptate..eu unu mias lua personal ..un gsxr de 1000 :twisted: :evil:

Anonymous 01-03-04 23:35

am un cbr de 600 din 90 cu \"doar\" 94 de cai...si aia obositi de atata vreme. acum juma de ora am picat acasa si tocmai am facut muci un chayene. si faza dragutza e ca mai aveam in spate inca un prieten, iar motorul meu \"uscat\" are 200 de kile. m3 si 911 turbo facute muci in oras...asa ca nu o mai frecati cu masini tunarite sa faca un moto ca nu halesc decat visatorii.
or fi cateva masini pe la noi mai potente, da' nu orice masina cu evacuare si filtru schimbat poa' sa faca un 600.
asa ca la vara se pare ca o sa iau banii de la baietzii lu' \"taticu\" :lol:

Anonymous 01-03-04 23:38

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
voi ce zicetzi sau auzit la prieteni, de cum sa te descurci daca tre sa alegi intre cbr fireblade, R1, gsxr1000?
care sunt diferentele ?
Ca e greu ca naiba sa ai ocazia sa mergi pe toate sa le compari
care e mai manevrabila, care sta mai bine pe viraja, care cum fuge, sau fiabilitate, etc?

r6 e mai manevrabila decat r1, diferenta de doar 3 kile parca si viteza max mai mare putin la r1. fireblade-ul putin invechit tehnologic, gsxr 1000 cele mai bune performante la acceleratie si vit max. eu as merge pe gsxr 600, r6, sau 600 rr-ul. nu strica nici un 636. la 1000 nu reusesti nici in 5 ani sa scoti ce poate...e prea puternica, iar in curbe daca te dai la ea poa' sa fuga de cur.

catalin rs4 02-03-04 00:03

:lol: :lol: frate nu a zis nimeni..ca orice masina cu filtru.si mai stiu eu face un motr de 600..nai citi tu bine sau nai inteles probabil..normal ca motoarele au mereu plecarea mai buna..dar alea de 600 de la 160.180 in sus nu mai au asa vana ....sau??ce zici??facem una la vara de la 180 in sus daca ai cbr de 600?? :wink:

coxanelu 02-03-04 07:43

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
:lol: :lol: frate nu a zis nimeni..ca orice masina cu filtru.si mai stiu eu face un motr de 600..nai citi tu bine sau nai inteles probabil..normal ca motoarele au mereu plecarea mai buna..dar alea de 600 de la 160.180 in sus nu mai au asa vana ....sau??ce zici??facem una la vara de la 180 in sus daca ai cbr de 600?? :wink:

domnu shef...alo alo...pai asa ai ajuns bre? :P sa te dai cu ceberoaice de ( in vis 94 cp la F1 fab 1990) 8) vezi ca m-am pus pe slabit, pana apari matale si pana fac si eu rodaju la moto o sam am cateva kile minus....be prepared :twisted: ....face the power of kawasaki, coward :D :lol: , gata, am dat avansu la 636....o sa iesim la ture cand apari si o sa vezi ca nu e nevoie de un miar sa te ia frica :twisted:

Anonymous 02-03-04 11:07

coxane vin si eu sa-i dam rusine si cu tramvaiul :D

U R S U 02-03-04 11:08

Coxanele: Sa ai parte de ea, ma! Umbla vorba-n sat ca te tenta CBR1000!
... Pan' la urma ai luat 636? Felicitari!
Inca o data: SA AI PARTE DE EA!

DZ1 02-03-04 12:19

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
am un cbr de 600 din 90 cu \"doar\" 94 de cai...si aia obositi de atata vreme. acum juma de ora am picat acasa si tocmai am facut muci un chayene.
asa ca la vara se pare ca o sa iau banii de la baietzii lu' \"taticu\" :lol:

Mamaaaaaaaaaa ai facut un Chayene :lol: :lol: :lol: :lol:
Mor de frica deja....ai facut cu motorul un Jeep....respect ce sa mai zic :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai ce sa mai zic o sa ii cer bani lui tata si o sa ii pun la bataie cu ponei mei :lol: :lol: :lol:

coxanelu 02-03-04 12:36

Quote:

Originally Posted by \"U R S U\"
Coxanele: Sa ai parte de ea, ma! Umbla vorba-n sat ca te tenta CBR1000!
... Pan' la urma ai luat 636? Felicitari!
Inca o data: SA AI PARTE DE EA!

@zahei nu te ascunde dupa \"guest\" si put the money where ure mouth is
@ ursu me honda???? NEVER!!!!

catalin rs4 02-03-04 13:45

:lol: :lol: ce interesant..poi dz1 porschele tot porsche ramane ce mai conteaza cai jeep sau nu?? :lol: :lol: :lol: coxanelu ..felictitari mane..ma sper sa nai rodajul facut pana vin eu sa ma pot tine macar de tine..inca odata felicitari..si sa ai grija :lol: :lol: 8)

Anonymous 02-03-04 13:45

terminatilor :D
mergeti la femei sa va consumati in mod natural surplusul de testosteron. HUIDEO :lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:17.

- Copyright 2026 4Tuning