![]() |
Re: My car Dacia din 72
Si eu tind sa cred ca iar sta mai bine neagra .
o sa incerc sa ii dau un negru ca sa vad cum ii sta |
5 Attachment(s)
Ceva poze noi cu trompeta mea .
|
nice wheels :D arata bine masina :)
|
Quote:
|
cu flanse.........
|
Quote:
adik nu i pot schimba pistoane si biele si alte alea...sau inlocuii carburatorul...ceva chestii minore care conteaza... ms anticipat |
pai tre sa investesti ceva bani ca sa merga asa ca dor nu o faci sa fuga asa pur si simplu un carb dublu o alta axa si altele dar nu e asa simplu asta te asigur iti maninca zilele pina o faci sa mearga cu trebuie .
Deci tre sa te gindesti bine inainte sa te apuci de ia. |
grasu stie cate inveztitii a facut in HTC....... mai ales acuma d curand o investitie cam mare da il las p el sa dezvaluie........ :)
|
Alpineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
2 Attachment(s)
Si cum e frate cu alpineeeee asta???am inteles de la unii baietii ca ii prieste aerul de munte:)...si o sa traga mai tare man sau???Cica dupa "Gordina" asta s-a furat un motor a???? hai mai pune si u poze:))))))
|
hmmm uite ca am gasit si 2 infractori cine stie cine sunt cei 2 din poza????hai sa va vad???se ofera recompensa substantiala:))))))
|
imi place masinutza.simpla si de efect:-) bafta multa
|
Ultimele poze sunt cu HTC-ul? Nu par...:???: M-ar interesa si pe mine jantele alea de reno 12, una e pe masina in spate si una e in fata langa masina, nu le vinzi? Daca da fa-mi o oferta daca le ai pe toate patru, fara cauciucuri.
|
Quote:
|
jantele alea sunt de vanzare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning