![]() |
Re: b 39 tdh
stai calm ca se pune pe treaba :))
|
adevarul este ca mi-o cam ia grasu inainte sa vezi ce si-a luat nebunu.....da nici eu nu sunt mai prejos oricum....nu e chiar asa cum crezi u...mai vedem noi cand vi!:))
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa plm mam saturat d stat in concediu p vas si am venit acasa urecheatule asa k nu mai ai timp sa ma iei prin surprindere :) vam luato innainte
|
1 Attachment(s)
pt cei care inca nu au mai vazut TDH-ul in ultimele luni ceva nou ..... :)
|
pacat :)))) hai cu upgrade ca degeaba :)...stiu ca ai pregatit si altele si nu te opresti aici...urmatorul pas ce urmeaza?
|
momentan ...... o las mai moale k tre sa o revopsesc si am d investit in alta masina ..... da o sa vina 1,6 cu aceeasi configuratie
:) |
TDH-ul sa cam retras din circulatie...... momentan
|
cum asa ?:)
|
i-ai scos inima?
|
nu e putin accidentata :))
|
dar iese ea din operatie zilele astea........ dar pot sa spun k intrun fel ma cam bucur k sa intamplat treaba asta k am vazut cam cat de mult sa implicat tinichigiul la masina ..... pot sa spun k unele piese din fata chiar nu erau prinse k sa o intareasca cat d cat......erau puse doar la numar...... asa k : un sfat pt cei care vor sa se carpeasca....... aveti grija k de la ceva mic se ajunge foarte repede la bube foarte mari
|
hai k mai e putin si iese iar TDH-ul p strada..... :) aproximativ vreo 3 ani :D
|
:lol:ce optimist esti :D
|
salut . foarte misto dacia ta . imi place mult . o vedem la intalnirile dacia .
poti sa imi spui si mie ce modificari ai adus . ca sa o lasi asa jos . . (low ride) ms |
nup sper k intro saptamana sa fie iar p strada si cu upgrade la motor....... si un ambreiaj nou.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning