![]() |
Re: Cea mai rapida masina condusa de voi!!
Quote:
|
6 Attachment(s)
uite poze cu E46-le , pseudo ///M3 :D sau ce-o fi
Attachment 246286 Attachment 246287 Attachment 246288 Attachment 246289 Attachment 246290 Attachment 246291 |
Din categoria cea mai rapida decapotabila condusa de voi :)
Nissan Micra C+C 190 km/h e super tare sentimentul sa mergi atat de tare cu cotetul decapotat :) in schimb urechea dreapta are de suferit acum...sacrificiile meseriei :) |
uite Kravene.........asta e BMW ala.......dap intr-adevar Seria 3 cu paket de M3....dar cutie in 6 trepte pe 320d nu prea vezi ;)
|
dupa cum ziceam - e46 cu pachet M ;) pt M3 e46 nu a fost versiune cu 4 ushi ;)
pachet M ma nu pachet de M3 :x |
asha mah paket M.....da vezi zici k e M3....bine in 4 usi :P.....dar are cutie in 6 trepte.....roti 245 latime pe spate 225 pe fata....scaune scoica.......imitatie de fibra de carbon inauntru....
|
poate sa aibe tot ce vrea.... ca tot nu e M3 ;)
|
si nici de semanat nu seamana cu nici un M3 :)
oricum e mai deosebit decat un 3_ar normal... |
plm...dak toata lumea a zis...u trebuia sa fi in contra paltoane.......ia sa bagi neshte poze si cu interioru`....
|
nici pachet nu e. doar jantele sunt din pachet. e doar un E46 facelift.
vreti sa va caut pe net? sau chiar pe mobile.de sa vedeti? e frumoasa masina. dar nu e M. |
bmw 330xi 250km/h limitat elec
si s400 2002 400cp tunata de lorisiel!250 limitata electonic.f impresionat de agilitatea "dihaniei"! masinile unor prieteni!eu am vectra b 2001! |
S400??....sau S40. volvo`??....
sa stapaneshti sanatos opelu` tau:) |
seria S de la Merc cred vrea sa zica. motor de 4000. Lorinser..e tunerul...
|
aham...pey yo nu shtiam firma "lorisiel" de a zis el...si la volvo ..chiar nu ma pricep....am presupus k`o fi ala......si S400 nu prea am auzit...shtiam dekt de s500:)
|
e si s300 cdi ;)
si mai ales s600. ala conteaza. v12. si mai nou v12 biturbo. o herghelie de cai de nu iti imaginezi. scoate vreo 3-4 sec 0-100 la ora si are gen 3tone masina:D erau niste poze pe net si chiar pe forum de la curse legale la rusi, unde s600 se dadea si mai era si un cls amg. iti dai seama cum e ? sa stai ca directorul in spate si sa castigi liniute? eventual cu sampania si caviarul in mana? si sa te uiti pe net in timp ce soferul mucifica bmw si tt? |
All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2025 4Tuning