Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Ce muzica preferati? (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27379-muzica-preferati.html)

byg M 10-09-09 20:02

Re: Ce muzica preferati?

Quote:

Originally Posted by 20 XUX (Post 2628489)
celui care zice ca nu a ascultat niciodata manele in masina ii doresc sa faca pana, hai sa fim seriosi, bea 4-5 pahare ca zici ca pe manele te-ai nascut:shock:

(fac pariu ca acum se va gasi careva sa zica "eu nu beau la volan niciodata"" etc...) :-P

Dap normal k mai asc si manele dar nu sa dau blana prin oras sa se uite toti dupa me k dupa carute:) hai sa fim seriosi

Bughilas 11-09-09 22:00

Auzi la om ce spune.......: Toto daca pui manele deja se transforma masina in "caruta"

.....Sa moara de p... sculata toti aia care se uita urat catre aceste carute"

Bassu_SIV 11-09-09 23:49

mergeti mai cu manelele voastre la pesti ...sunt satul pana peste cap de manele si muzica de proasta calitate

byg M 12-09-09 05:23

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 2632185)
mergeti mai cu manelele voastre la pesti ...sunt satul pana peste cap de manele si muzica de proasta calitate

asai Don BASS........:!::!:

Bughilas 12-09-09 22:38

:P gusturile nu se interzic si nu se face asa mare gargare asupra lor..

Strict opinii personale

20 XUX 15-09-09 23:45

taci bassule din gura ca iti dau 2 pahare si te apuci sa canti de te inregistram

Bassu_SIV 15-09-09 23:54

Quote:

Originally Posted by 20 XUX (Post 2643315)
taci bassule din gura ca iti dau 2 pahare si te apuci sa canti de te inregistram

n-ai sa vezi chestia asta
in alta ordine de idei..recomandari de ultima ora...tot ce tine de ID&T merita:!:

SB 01 U L I 19-05-10 13:09

vreti sa ziceti ca voi cand mergeti la un gratar cu prieteni sau o iesire in aer liber ceva nu ascultati o manea/muzica populara ? sau cand mergeti cu familia... ? nu cred:P:P:P trebuie sa te adaptezi oricarui gen de muzica cand e cazul:) eu in general ascult house,pop,R&B,parazitii:P dar merge si o manea daca e de calitate.

Bassu_SIV 19-05-10 14:32

Quote:

Originally Posted by SB 01 U L I (Post 3372479)
vreti sa ziceti ca voi cand mergeti la un gratar cu prieteni sau o iesire in aer liber ceva nu ascultati o manea/muzica populara ? sau cand mergeti cu familia... ? nu cred:P:P:P trebuie sa te adaptezi oricarui gen de muzica cand e cazul:) eu in general ascult house,pop,R&B,parazitii:P dar merge si o manea daca e de calitate.

maneaua e o poluare fonica insuportabila...nu stiu cum pot unii sa asculte dezacordurile acelea...iar in alta ordine de idei romanul da dovada de o prostie crasa atunci cand este la gratar...mici, bere si manele.....combinatia fatala pentru un week-end terminat....

Bughilas 19-05-10 17:10

hahahah...hai ca esti tare Basuu...
Acel weekend cu bere, mici si o populara este un weekend fatal pentru cei care stiu sa se ditreze.
Daca e sa faci o analiza sunt fff putini astia ca tine..Ai vazut la cate o nunta ce se rupe lumea pe cate o populara si o manea frumoasa?

Poate te chem intr-o sera sa mergem la "lautari"...:lol::D

Bassu_SIV 19-05-10 17:58

insemna ca romania se numeste mai nou india sau satra/shukar land
sincer imi pare rau sa vad ca romanul o arde tiganeste dar deh si conducatorul tarii o arde tiganeste ..in concluzie nimic nu ma mai mira
iar in legatura cu "sunt fff putini cei ca tine" sa avem pardon la remarca aceasta nu sunt putini cei ca mine si in ceea ce priveste "lautarii" sa mergi tu cu cine vrei numai cu mine nu

Bughilas 19-05-10 21:23

hai Bassu ca glumeam, sper ca nu te-ai suparat.
Ascult orice gen de muzica mai putin cea pentru pletosi( acel RocK imputit) iar la Radio fan ONE FM cat merge si 91.1 :lol:

deyu010 06-08-10 21:09

Parerea mea este ca intr-o masina unde ai bass merge mai ales house, minimalurile si melodiile cu mult bass:evil: doar de aia sunt puse subwoofarele in masini:D

deyu010 06-08-10 21:11

Parerea mea este ca intr-o masina cu subwoofer merge cel mai bine house, minimal si in general toate mell cu bass doar de aia sau pus boxe in masina :evil::D

MitzaSb 09-08-10 14:35

Va pot ajuta si eu cu ceva melodi placute de club romanesti si straine apropo muzica romaneasca incepe sa prinda gust frumos iar in legatura cu mamelele de ce sa mintim merg la chefuri cabane gratare o berica doua trei... :)

Deepcentral - Music Makes Me
FreeSpeak One - Saxo Club
Morris - Angel Eyes
Tanya Stephens -its a pity
David Deejay Feat.Kittens - Persia
Ada ft. Red House - Feel my saxo
Aisa ft. Dj Yaang - Sexy Bunny
Andreea Banica - Love in Brasi
David Deejay - Calenderia
Elena Gheorghe - Disco Romancing

Preferatele mele MERITA ASCULTATE

Soufiane Touzani - Freestyle
Nikkfurie - Thé a la menthe
Armando feat. Dee Dee and Liviu M.C. - 7even
John Digweed - Transitions

Pareri + una doua melodi ascultate in masina de catre voi sa le asc si noi !!!!?

All times are GMT +2. The time now is 05:01.

- Copyright 2026 4Tuning