![]() |
Re: [WIP]Lamborghini Murciélago
esti nebun...in sensul bun:) abia astept sa mai scpa de scoala, sa mai fac si eu cate ceva in 3d, macar pe sfert cat faci tu. spor in continuare!
|
prea tari ultimele 3 randari...tineo asa in continuare si o sa iasa o frumusete de masinutu spor la treaba!!...:* :D
|
ms baieti... deocamdata totul e "on hold" (examenele si proiectele de la facultate) :(
|
m'ai lasat fara replica...pot sa iti spun doar spor la treaba...
|
vad ca treaba merge bine .... chiar astept sa vad cum va arata masina asta la sfarsit ..pana atunci spor la treaba .... ;)
|
3 Attachment(s)
revin cu ceva updates acum ca s-a dus sesiunea :)
am lucrat ceva la grile (prag si laterala) si un mic studio test |
iupi sunt primu care le vede....(chiar mai mult la postu lu criss scrie 20:24 si la calcu meu 20:22____si acuma k lam postat mio bagat ora 21 si 29min:D:D....e un pic cu o ora inainte:D___)...glumeam ....e super calumea cum o zis toata lumea ....da o singura chestie...olinzile alea nush un pik cam mari????adik totusi....si bvbvbvbv pt realizare si vreau sa o vad gata...:D:D:D.....pe un circuit:)
|
treaba merge bine in continuare ... bvo ....dar oglinzile chiar ca sunt prea mari
|
1 Attachment(s)
asa arata oglinda de pe modelul real
|
o da....nam stiut k e asa uriasa....bv tie k respecti asa bine modelu da totusi e prea mare....si ai mai lucrat ceva?:D
|
1 Attachment(s)
ms omule... postez si un render, in rest nu prea am mai lucrat
|
foarte detaliata vad ca ai lasat`o mai moale cu poligoanele .... :))
da si tu join la grup .... ;) |
1 Attachment(s)
am facut ceva smecherii ca sa mai scap de ceva poligoane, dar totusi sa am si detalii
am dat si join la grup acum lucrez la far si semnalizatorul lateral... ceva pareri? |
Goood damn!!! Ce tare o sa iasa cand o termini, tine-o tot asa!
|
incearca sa pui un alt material pe semnalizator ca parca e prea "fake" materialul ala.Si plasticul de la faruri,ala negru,fa-l oleak mai deschis si fa-l sa mai disperseze lumina, ca e prea negru
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning