Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Intalnire NSL (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/27252-intalnire-nsl.html)

Sebastian-TOP 10-01-07 13:47

Re: Intalnire NSL

Va asteptam in numar mare, si nu va inghesuiti e loc pt toata lumea:D

ema_sierra 10-01-07 22:34

Sper sa-mi fac si yo aparitia....nu promit inca nimik;)

F_L_R 11-01-07 18:20

-Prezent la gratar cu micii la punga si carbunii la sub brat.....

andrey17 11-01-07 20:02

Prezent si yo dak gasesc si pana atunci pe cineva sa ma ia si pe mine...

GolfuletzS 12-01-07 15:56

21.30 petrom ( chitila ) iesirea din buc

andrey17 14-01-07 01:36

hai ca a fost frumoasa intalnire avand in vedere ca am stat pe camp vreo ora si ceva sa treaca politia....:D:D:P

tng 14-01-07 01:39

... si micii s-au ars .. firar :|

Pitu 14-01-07 02:05

1 Attachment(s)
da ma , nici eu nu am prins nici un mic :) eu nu inteleg cum nu a observat nimeni loganu galben ,el era demult intre noi, filmau nu aveau nici o treaba

DONU' 14-01-07 02:06

Una la mana, acolo trebuie un alt drum decat ala fiindca e cam riscant pe contrasens...
Doi la mana... mai multa responsabilitate din partea gazdelor, adica sa lase si ei oameni de 6...
Trei la mana... nu stiam ca exista atata politzie in Tgv.
Patru la mana... cand vorbeste omul ceva cu voi... incercati sa raspundeti (unii din dambovitzeni taceau de parca erau mutzi cand ii intrebam cate ceva).
Cinci la mana... tot respectul pentru Catalin si restul gastii care au venit la benzinarie la plecare...
Bafta... si sa speram ca data viitoare nu vor mai fi probleme...

GolfuletzS 14-01-07 11:32

super tare .... ce sa mai .... :D

am inghetat... de ne`a luat dracii pe "acolo"
tre gasita alta locatie....

oricum tnx don`ule pt telefoane ;) da ma intrerupeai ca iesiseam si eu la o iarba verde ;)

DONU' 14-01-07 13:26

Este vorba de lumea noastra, de oamenii cu care suntem zi de zi si noapte de noapte pe strazi. Suntem o comunitate si trebuie sa ne aparam si sa ne ajutam unii pe altii.
Sper ca a scapat toata lumea fara probleme noaptea trecuta.
Am tot sunat dupa voi fiindca stiam unde va aflati si trebuia sa aflu daca ati reusit sa fugiti.
Bafta la toata lumea!!! Talpa la Podea!!! Pazea!!! Vine gardaaa!!!

Skma 14-01-07 16:49

Eu zic ca exista sigur o cartitza !:evil:

puercolino 14-01-07 17:24

crezi tu ..... k numai una o fi !!!??

balann_jointt 14-01-07 18:03

[Patru la mana... cand vorbeste omul ceva cu voi... incercati sa raspundeti (unii din dambovitzeni taceau de parca erau mutzi cand ii intrebam cate ceva).
eu nu cred ca taceau! sunt multi care vin pur si simplu sa se uite si nu aveau la ce sa iti raspunde! intereseaza-te de cine se ocupa si o sa ti se raspunda cu placere! bafta

Pitu 14-01-07 18:04

pana la urma am scapat cu bine , data viitoare va chemam la noi , avem o locatie mai buna :)

All times are GMT +2. The time now is 09:51.

- Copyright 2026 4Tuning