![]() |
Re: Machete in lucru - mac_rineanu
7 Attachment(s)
Iata si Finalul.
Problema mea acum e ca nu stiu de care din cele 3, sa ma apuc. Are cineva vreo sugestie? Merci |
A iesit bine de tot Marcele!!!:shock:
Astept Nova...:peace: |
Excelente modele ! Si eu parca tot Nova as vrea sa vad...:D spor la treaba !
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Deci Nova va fi... Avand in vedere ca mai am una verde 1/24, m-am hotarat si va fi aceiasi culoare ca si Camaro 1980... Quote:
Iti las un Link pe PM. Nu cred ca am voie sa-l pun aici. |
4 Attachment(s)
Asa incepe aventura...
Avand in vedere ca la un moment dat, caroseria va suporta manuire excesiva, este primul lucru ce intra la vopsit, pentru a se usca foarte bine pana e gata restul lucrarii. |
Treaba la tine incepe tare bine...;)
|
10 Attachment(s)
Quote:
Interior si motor.... |
Motorul si interiorul sunt best..:shock:
|
17 Attachment(s)
Siiiii e gata...:D
Asa au decurs lucrurile. Urmeaza Ford Bronco. |
Quote:
|
Felicitari si pentru asta mestere!!!
|
Quote:
Eu, de obicei, inainte de a lipi vreo piesa incerc sa vad cum se potriveste. In cazul in care nu vine bine, si, crede-ma, la majoritatea nu sunt piesele facute sa se imbine perfect, corectez cu un bisturiu, sau hobby kinfe, smirgheluiesc usor, si abia dupa ce sunt multumit de rezultat lipesc. Desi le vopsesc inainte, corectez unde am razuit sau decupat, dupa ce lipesc. Vopsea, poti lua direct din spray (daca cu spray ai vopsit initial). Dai un pic in capac si iei cu pensula. Chiar daca ai avansat cu treaba nu-i bai. Desfa piesele ce nu-ti plac cum vin, si ia-o de la capat. Secretul e sa ai rabdare. Ma gandeam sa-mi iau si eu un motor v8 Revel, e 1/8? sau 1/12? |
Quote:
Pacat ca nu esti in america,aici ai un magazin cat un Mall numai cu kit-uri auto si multe altele..Hobby Lobby se numeste..au aici o gramada ..mi-am laut un General Lee scara 1.16 si e demential..abia astept sa il termin,dar cand vin in romania abia :( .. o intrebare:ce granualtie are smirghelul atunci cand pregatesti vreo piesa de vopsit?..ca nu vreau sa iau ceva cu granulatie mare sa imi pun mainile in cap dupa ,sa stric macheta buan si sa pacatuiesc dupa :lol:.. |
Quote:
In America ajung din nou, la anu`in Iunie.... Folsesc 2 tipuri, de 240 mai rough pentru piese mai solide, si 400 smooth pt cele mai fine. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning