![]() |
Re: Poze, filme si impresii despre E36&E46 meeting
|
Fratilor la mine nu vrea de nici o culoare ma chinui de ore intregi daca a reusit cineva sa le ia cumva sa le urce si aici ...rog frumos nu degeaba;)
|
Eu am reusit sa iau decat ~45 de fisiere care au adunat ~260 mb din toate arhivele...
Cel mai bine e cu transfer.ro :D |
Quote:
|
am incercat si azi, degeaba, se opreste la un moment dat....cred ca are site-ul ceva. :(
rog pe cineva din Bucuresti care a reusit sa descarce pozele de la SYD sa-mi dea si mie un PM... aduc eu un stick si poate le voi avea si eu :) Multumesc |
Mie mi le-a descarcat fara probleme. Foarte reusite poze! (pacat ca masinuta mea n-a iesit in niciuna :cry: )
|
Quote:
Multumesc frumos !! |
la mine unele au mers unele nu dar asta e se va rezolva pana la urma.
Tin sa il felicit pe SYD pentru pozele foarte bune pe care le-a facut. Si asa cum spune si el daca nu alergam asa mult cred ca erau mult mai multe poze si mult mai reusite |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Am aceasta fotografie si mai clara doar ca are 145 de MB... :yikes::help::drunk::mrhappy:))))))))) Attachment 2115672 |
de acasa nu am resusit sa down :D . Incerc maine la munca , poate am mai mult noroc . Prima arhiha am luato deja acolo , poate reusesc si pe restul .
|
a mai reusit cineva sa le ia si sa le mute intr-o alta locatie? :D Ar fi super daca ar sta cineva sa faca resize la toate, la o rezolutie mai mica sa ocupe mai putin, apoi sa le urce pe alt site d-asta de fisiere.
|
poze by SYD pe fastupload.ro....sper sa le puteti lua...eu nu am avut probleme la upload
prima si a2a parte.... http://fastupload.ro/997b709c8bf8ccd...1269cb270.html http://fastupload.ro/0ae860683d3fc03...dfc19ea97.html |
multzumiri !!!!
Prima parte o aveam si eu , a doua o iau de la tine , mai imi trebuie ultimele 3 arhive :lol::lol: |
Asa daaaa au venit imediat de aici :D Mersi mult!
|
o sa mai pun si partea 3 si 5 un pic mai tarziu....incerc sa iau partea 4
cu placere...:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning