![]() |
Re: SLR vs. Carerra GT
slr la orice ora :D
|
eu as alege fara sa ma gandesc Mercedes-Benz SLR McLaren,chiar daca carrera e mai performant,cum zice lumea,eu tot as lua SLR,pt ca arata de 2874.5 ori mai bine,si pentru ca jantele ca alea "turbina"...nu vezi in fiecare zi...:D
|
la partea de design totul tine de gust, la partea de performante Carrera GT este peste (cel putin pe circuit).. deci prefer evident Carrera GT
|
Quote:
:)) |
eu merg pe slr mclaren e mai adevarat .
|
bun comentariul tau da a vb putin si fanul porche din tine
|
Quote:
parerea mea este ca aceste masini nu le poti compara, SLR este un GT luxos (motor fata, cutie automata), pe cand Carrera GT un supercar adevarat, pur-sange (motor central, cutie manuala).. si permiteti-mi sa zic ca Porsche Carrera GT nu a avut nici un rival la momentul acela decat pe Ferrari Enzo!! (poate chiar si acum tot asa este.. sau ar mai fi si Pagani Zonda) |
se umfla cam mult cei de la mercedes mclaren, mai ales cu edition 722,...
3 km in plus highspeed, hahaha. pe circuit ii ia oricine, Zo6, Gallardo, F430, 911 turbo, etc. :rolleyes2 |
Quote:
|
avand in vedere ca abia am reusit sa`mi iau un golf 2 gti aleg...... mercedes.pt faptul ca`mi place mai mult la desing, are ceva ce ma atrage. atat.si comparatia nu e preabuna pt ca slr`ul a aparut cu ceva timp in urma sa apara carerra Gt
|
Quote:
|
cred ca nu stii ce vorbesti...slr`ul are pa putin 8 ani de cand a aparut...
|
carerra gt, mult mai momoasa decat mercedes
|
Quote:
|
The first Carrera GT models produced at the Porsche plant in Leipzig, Germany, will be delivered to customers at the end of 2003.
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531&page=1 nu am mai stat sa caut dar eu asa stiam |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning