![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
cu placere, luni-vineri stiu ca au program pana la 9 sau 10 sambata nu stiu
|
Caut sa inchiriez platforma pentru o singura masina timp de 2-3 zile incepand cu 22oct
Tel: 0756/028 025 sau 0747/031 930 |
0756.802.254 Ciprian, are pret foarte bun
p.s platforma o are in craiter dar iti trebe masina cu carlig, cu a lui face drumuri de germania |
Caut un cauciuc pt iarna, 185x65 R14, second-hand, stare buna.
caut si eu cauciucuri de iarna 175/r13 ! daca stie cineva unde gasesc ieftin ar fi bine!mersi
|
Te intereseaza numai anvelope sau cu tot cu jante? 2 sau toate 4?
|
175/70/r13 caut si eu de iarna.
|
doar anvelope..jante am
|
Caut si eu un modul de inchidere centralizata (masina are inchidere centralizata dar din cheie) sau o alarma mai ieftina, de preferat cu tot cu montaj. Masina este un Fiat Bravo 2001. Acum cateva zile mi-au spart masina si au fortat butucurile de la ambele usi si le-au deformat si decat sa cumpar butucuri mai bine o inchidere.
|
era in carrefour inchidere centralizata+alarma la 110 lei. nu stiu daca mai au pe stoc. dar gasesti la pachet la preturi asemanatoare.
|
In principiu orice alarma ti-e de ajuns,iar daca nu folosesti butucii nu ai nevoie nici de modul de inchidere centralizata,toate actuatoarele se leaga direct pe alarma ;)
|
Stie cineva aici in Brasov unde pot gasii conducte de frana de cupru la metru?
|
Ajutati-ma si pe mine cu un raspuns la o intrebare: am vazut ca se pot achizitiona chei briceag care prasupun ca includ si modulul de comanda al inchiderii; acele chei se pot folosii si daca lama metalica a cheii vachi nu este model WV ci este cu dinti in ambele parti. Mai exact vreau sa pun la un Fiat Bravo din 2001.
Va multumesc. |
Quote:
Oricum...Mai intreaba si pe altcineva...da eu zic ca e multa umblatura cu chestia asta:))):((( |
in principiu se poate pune orice cheie pe briceag,dar sa verifici inainte daca locasul din cheia briceag este suficient de lung si lat incat sa-ti intre lama de la cheia masinii;ca si montaj e relativ simplu,trebuie taiata lama de la cheia ta,si fie se da o gaura prin care trece un surubel de fixare,fie se baga un stift...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning