![]() |
hondarule bag de seama ca te cam ia gura pe dinainte.....ar trebui satzi masori cuvintele cand faci afirmatzii din astea.daca esti atat de prost sa nu intzelegi ca eu tot in favoarea maserati-uluiam postat,mai bine lasa-te la vatra.si incearca sa te tragi de sireturi cu cei de varsta ta......eu unul nu am jignit pe nimeni,mi-am expus doar opinia.secera,chestia cu respectul era doar asa in ghilimele,din partea mea potzi sa o rupi in gura,dar gandeste=te in primul rand la buzunar:).hai pa si multa bafta cu txa.
|
hondarule bag de seama ca te cam ia gura pe dinainte.....ar trebui satzi masori cuvintele cand faci afirmatzii din astea.daca esti atat de prost sa nu intzelegi ca eu tot in favoarea maserati-uluiam postat,mai bine lasa-te la vatra.si incearca sa te tragi de sireturi cu cei de varsta ta......eu unul nu am jignit pe nimeni,mi-am expus doar opinia.secera,chestia cu respectul era doar asa in ghilimele,din partea mea potzi sa o rupi in gura,dar gandeste=te in primul rand la buzunar:).hai pa si multa bafta cu txa.
|
Bagi seama prost amice draga... De ce oare unii se cred asa de importanti sa creada ca lumea vorbeste despre ei, oare se simt cu ceva muste pe sapca ???
Si te rog eu draga tazmania, nu face prosti oamenii pe care nu-i cunosti. La varsta ta venerabila de aproape 3 decenii, dai mai multe semne cum ca vorbesti despre tine insuti cand jignesti pe altii. Chiar ma amuza oamenii care au impresia ca cineva isi pierde minute din viata lui sa-i bage in seama... Tu esti unul dintre ei tazmania. Nu te-a bagat nimeni in seama sau s-a luat de tine, dar, de... tu esti mai inv arsta si esti mai vedeta. |
Re:
Quote:
Cat despre TXA nu cred ca o sa ne dam vreodata.Provocarea e facuta cam de doua luni si nici un semn.Asha ca.....ashtept provocari.Tu ce mashina ai?Nu vrei sa ne dam? :2gun: |
Re:
Quote:
Eu am raspuns cam la toata lumea care a postat pe topikul asta..nu m-am gandit ca o sa iasa cu scantei. Oricum tre sa ma simt mandru :oops: ca am si Maserati(22 years old) si rinichiul la locul lui. :lol: Multa bafta. |
Nu iese cu scantei, dar unii vorbesc chiar prostii si se dau mari, cand ei au niste masini... cu 4 roti si un volan. Atat... Maserati este mai mult decat atat. In fine, acum... orice masina este buna si cea mai buna este aia pe care o ai.
Dar tazmania asta nu stiu de ce sare asa, ca sa mor daca am citit macar ce-a scris el inainte... E mare zmeu ca are 29 de ani si gata, sa-i faca prosti pe ceilalti. Roman, nu gluma... :cry: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Dar.......cine shtie?...vba aia odata cu varsta te mai si prosteshti :grandmar: .....dar asta nu e o regula. P.S. Culmea ironiei:Sa faci pe prostul si sa ramai asha. |
Re:
Quote:
Nu stiu unde bati, dar nu-i baga pe toti in aceiasi oala. Stati linistiti ca si rinichii mei sunt la plocul lor...................dar nu as da pt. un Maserati dasta ma crezi? Sau poate n-avem posibilitate :mrgreen: deunde stii!!!!!!!!!!!!! Apropo: Secera! ,e scumpa masina ta?????????????? Imi pare rau ca am intrat si am scris pe topicul asta ..............am inteles ca era dedicat doar pt. Secera si TXA-ul |
Eu cred ca acest model de Maserati este ceva mult mai mult decat doar o simpla masina. Un V6 la 2 litri, si biturbo... mai rar gasesti, si fiabil.
Unii cer pe o astfel de masina la noi si 9000 E, destul de mult tinand cont ca are o varsta venerabila. Altul este acum pe Autovit care cere 1800... O fi fost beat cand a postat. |
Re:
Quote:
Oricum fiecare e liber sa aiba parerea lui,pt mine masina asta are oricum o valoare incomensurabila.Probabil pt fiecare,masina lui are o valoare aparte.Nu tre sa fi ironic ca nu are nici un rost. Sau....varianta a doua care poate te multumeshte mai mult:Da e scumpa.Daca ai 7k e de vanzare. Nu tre sa-tzi para rau ca ai intrat pe topikul asta...din partea mea potzi sa mai adaugi inca 15k de posturi ca nu ma deranjeaza. |
Re:
Quote:
Aia crem de pe autovit pe care cere omul 1800 e o caoja.Era intr-o parcare la ieshirea de pe autostrada catre Piteshti.Am fost de vreo doua ori sa o cumpar pt piese dar proprietarul care o detzinea la momentul respectiv nu lasa nimic la pretz.Si oricum nu face 1800.Garantat.Mai ales ca e si inmatriculata nush pe ce parohie sau ceva de genul fundatzie.Ma rog nu conteaza..... Fiecare cu nebunia lui.Nu? :evil: P.S. Quote:
|
salut ! eu sunt nou pe forum asa ca nu dati cu paru'! Parerea mea \" proprie si personala\" e ca si daca TXA-ul l-ar intrece intr-o cursa pe batranu' Maserati..tot degeaba ! Maserati ramane un Maserati !
E ca si cum spui ca Leonardo DiCaprio il snopeste in bataie pe Sir Sean Connery..so what ? :lol: Sper ca n-am fost foarte \" offtopic\". PS: interesant site-ul ! |
Daca vrei sa ne dam da-mi un pm:am un Nissan 350Z si nu prea dau in ea cat poate pt ca e noua8are 4000 km), si sunt destul de curios ce poate.
TXA-ul din cate stiu eu nu mai e masina care a fost acum 3 ani... |
Re:
Quote:
Am uitat sa mentzionez ca am mai umblat un picutz la turbine in ultima vreme...si pe la regulator :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning