Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 Meeting ?! (30-31 Iulie 2011) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/265966-e46-meeting-30-31-iulie-2011-a.html)

giuliomak 09-07-11 19:39

Re: E46 Meeting ?! (30-31 Iulie 2011)

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4454179)
O fi rau?altii la racoare,munte ,aer curat si eu stau in bucale ma sufoc si pictez jante

MUCLES!!!:punch:

da_joint 09-07-11 19:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 66NFS (Post 4454202)
Ma intradevar este rau ...... Prea mult fum de la gratar ....

:)))))

da_joint 10-07-11 07:45

Am vorbit si eu ieri cu NFS care a fost pe Transfagarasan si lucrurile se prezinta cam asa... o portiune de 7-10km e destul de rupta,dar cu chiu cu vai se poate trece( mi-a zis ca sa intalnit si cu baietii cu VW care erau pe acolo)

In alta ordine de idei acum stiti despre ce e vorba,fiecare isi lasa sau ridica masina atat cat considera,nu mai poate zice nimeni ca nu a stiut sau nu a fost informat.

Incepand de astazi pana spre sfarsitul saptamanii am rugamintea ca toti cei care doresc sa ramana peste noapte cu noi sa confirme 100% acest lucru pentru a definitiva cu cazarea. Din ce am inteles pensiunile incepand de la Balea in jos spre Sibiu sunt extrafull si nu o sa stea nimeni sa ne rezerve noua zeci de camere in ideea ca venim.

@Sharky -am rugamintea ca zilele astea sa vorbesti cu baietii de GLL sa stim ceva sigur,ori mergem pe varianta lor ori ne reorganizam renuntam la Sibiu si ramanem undeva Intre Balea si Sibiu(preferabil unde e inca munte,nu campie)

Skillzu 10-07-11 14:51

Nu vreau sa mai vad aici, decat discutii legate de evenimentul in cauza.
ATAT!

Acum fiti cuminti si sa-si vada fiecare de treaba lui, ca nu am timp de stat sa va sun pe fiecare in parte sa rezolv niste chestii de gradinita.

66NFS 10-07-11 19:45

Cam in 3 oree vin cu poze. Sunt pe la Ramnicu Valcea acum :d

quze 10-07-11 20:25

da, da nu esti peburta.de :)))

sharkylete 10-07-11 20:25

Quote:

Originally Posted by 66NFS (Post 4456049)
Cam in 3 oree vin cu poze. Sunt pe la Ramnicu Valcea acum :d

Unde ?! Puteai sa dai un tel.. Povesteam ceva :D
Daniel eu nu inteleg de ce faci atat pe ofensatu' ... Mai esti si moderator din cate vad... Parca nu sti cum sta treaba cu topicurile ...

da_joint 10-07-11 21:39

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4456122)
Daniel eu nu inteleg de ce faci atat pe ofensatu' ... Mai esti si moderator din cate vad... Parca nu sti cum sta treaba cu topicurile ...

Sa postezi si aici acelasi lucru legat de cazare te rog sa poata si baietii de aici sa isi poata exprima preferintele.

Daniel_Toa 10-07-11 21:40

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4456122)

Am fost inteles gresit ... deci stiu de intalnirea voastra si am gandit ca poate unii care sunt mai aproape de judetul nostru nu doresc sa mearga spre transfagarasan ca e prea departe etc . Si ca sa nu stea acasa ii invitam la noi la Turnu Magurele . Eu asta am vrut sa zic dar ... am fost inteles gresit . Am facut un topic separat , zilele astea revin cu detalii , poze iar cei care doresc sa vina , imi pot da un PM pentru a tine legatura .

da_joint 10-07-11 21:50

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4456344)
Am fost inteles gresit ... deci stiu de intalnirea voastra si am gandit ca poate unii care sunt mai aproape de judetul nostru nu doresc sa mearga spre transfagarasan ca e prea departe etc . Si ca sa nu stea acasa ii invitam la noi la Turnu Magurele . Eu asta am vrut sa zic dar ... am fost inteles gresit . Am facut un topic separat , zilele astea revin cu detalii , poze iar cei care doresc sa vina , imi pot da un PM pentru a tine legatura .

Da,dar nu asa se facea o invitatie.Apoi daca te/va gandeati un pic stiati ca a-ti avea mai multi participanti daca puneati la o saptamana dupa eventul nostru.Bucurestiul nu e asa departe de T.Magurele...dar voi stiti mai bine.Mult succes va doresc

Daniel_Toa 10-07-11 21:55

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4456380)
Da,dar nu asa se facea o invitatie.Apoi daca te/va gandeati un pic stiati ca a-ti avea mai multi participanti daca puneati la o saptamana dupa eventul nostru.Bucurestiul nu e asa departe de T.Magurele...dar voi stiti mai bine.Mult succes va doresc

Stiu ca e un pic cam urata data aleasa ... dar sper sa conving grupul sa schimbam data . E prima oara cand organizam o intalnire mai mare si nu stiam chiar asa multe . Daca mai gresesc ceva in exprimare , rog sa fiu corectat cu bun simt , adica uite aici ai gresit si trebuie sa faci asa , aici iar nu e bine trebuie facut asa , aici e bine lasati asa . Adica sa nu fiu atacat si criticat si in schimb sa nu imi zica nimeni cum e bine . Doar impartim aceeasi pasiune toti si ar fi frumos sa ne ajutam cu sfaturi etc .

sharkylete 10-07-11 22:06

Tocmai ce am venit de la SB si treaba sta asa :

VARIANTA 1

Ramanem la Sibiu petrecem in LIQUID sambata seara(o sa fie rezervate 3,4 coltare in functie de cati mergem),se rezerva parcarea de la PENY market de la intrare in Sibiu pentru a incapea toate masinile fara probleme,ne cazam tot la intrare in SB(sunt 3 pensiuni la diferenta de 300m,deci nu se pune problema ca nu avem loc) si o sa coste undeva la 65RON camera dubla,dupa care duminica se da o tura de oras indrumati de Politie si eventual o tura de centru sau ce se mai propune de comun acord dupa care pe dupamiaza se incep incolonarile pentru drumul de intoarcere!

VARIANTA 2

A spus da_Joint ca a fost cineva pe Transfagarasan si sunt ceva pensiuni unde am putea sa mergem.
Asteptam si detaliile care vor veni in cel mai scurt timp!

Acum rugamintea mea este urmatoarea :

Unde ati vrea sa inoptati[la SB sau la iarba verde(asteptam detaliile mai intai)] si cine ramane peste noapte 100%,motiv pentru care o sa incepem cu "lista"

1. Sharky - Sibiu
2.Dani_Smarandescu - Sibiu
3.Adi-MAO - Sibiu
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

O seara buna!
:paper:

Caius TM 10-07-11 22:24

eu sincer am ales sa vin la meeting pt. aer curat.. caterinca... gratar... socializare... asa in club/parcari/betoane pot sa stau si in timisoara...

deci eu optez pt. varianta 2 ...
transfagarasan - aer curat -

Provenzano 10-07-11 22:45

varianta 2 si eu

66NFS 11-07-11 00:22

40 Attachment(s)
deci acum am ajuns acasa am fost si pe transalpina (neasfaltata )si transfagarasan (care nu este cum spune lumea cel putin din prizma mea nu este chiar asa rau )
deci drumul este unpic mai rau dupa Vidraru (15km ) pt ca cunt facute mici carii in asfalt pt a se reasfalta ....dupa este fff ok
primele poze sunt inainte si dupa Barajul Vidraru urmad poze pana la coborare dupa Balea Lac ....sper sa va convinge-ti singuri
legat de cazare .. sunt la coborare aproximativ 10-12 pensiuni pe o raza de 700 m si pretul unei camere variaza intre 100 si 120 camera dubla (2 persoane ) .. am luat si ceva nr de tel de la majoritatea pensiunilor pt rezervare ...
eu unul sunt pr varianta 2 transfagarasan

eu unul personal am vazut si drumurii mult mai nasoale si am mers pe ele cu masinii joase si din experienta mea cred ca am avut ceva masinii trantite ....:D

All times are GMT +2. The time now is 15:09.

- Copyright 2026 4Tuning