![]() |
Re: poze cu lucrarile mele
Quote:
ty cicioc...si by the way esti ocupat tare anu asta? ca poate vin cu ceva lucrari pt tine de aici din Moldova....Ciuli zicea ca ne combinam cumva sa facem o masina ...doua....keep in touch! |
Quote:
|
cat m-ar costa capota la un matiz? un desing ceva mai complex? inca nu m-am gandit exact la ce...
merci |
Quote:
|
:D de ce nu postezi si pe airbrush.com cateva lucrari noi ?? Ca astea numai pe Dracula noastra il mai cunosc! :lol:
Toate cele bune!! |
Quote:
postez de fiecare data cand e ceva nou si nu numai acolo ;) imi pare bine sa te vad si pe tine acolo acum lucrez la altceva dar inca nu am idee ce fac:lol: , vom vedea cand voii termina ce va fi :lol: |
Super Lucrate !!!
Bafta La Urmatoarele Proiecte !!! |
bravos, tine-o tot asa si sa vedem ce idei noi mai ai ... ;)
|
mersi mult
am mai facut una dar nu o pot arata la nimeni inca pana nu o vad cei ce trebe sa o primeasca... asta e..... dar dupa am sa o pun si aici |
Ma gandeam sa-ti fac o vizita la Baia Mare, sa te invit la o bere :D.
Astept poza... |
Quote:
oricand ai drum in baia mare potzi sa ma cautzi ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
e un cadouu pt cei din NORD6RIDERS care imi sunt prieteni |
am si eu o intrebare,sa zicem ca ai facut o motocicleta si a cazut pe o parte cum se intampla de obicei,ce se intampla cu desenul facut de tine?trebuie sa faci iar tot motorul nu?
e frumos dar e cam scump sa cazi dupa ce ai un desen de genu pe motor sau sa lovesti masina clar trebuie vopsita toata. |
Quote:
si explicatia aici: daca e cazut pe o parte insemna ca e zgariat doar pe o parte (cazul carenelor) , iar in acel loc desenul respectiv poate fi refacut, nu e neaparat sa desenezi toata carena (sunt si cazuri dinastea sin care trebuie refacut tot desenul de pe carena dar in majoritatea cazurilor doar acea particica ), si mai ales nu are treaba cu restul motocicletei restul carenelor nelovite. ex . daca iti loveshti aripa la mashina ? iti duci toata mashina la vopsit sau numai aripa? la fel e si in cazul motocicletelor ;) numai bine |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning