![]() |
Re: E36 - \Inca un cabrio....
1 Attachment(s)
cred ca o sa o ridic un centi de cur ca as lasa-o de fata, dar vine iarna asa ca...
saptamana asta (sper ca luni-marti) pun si bara pe spate...si o achizitie noua: rezerva slim, care am vopsit-o asta seara si maine o instalez in portbagaj, iar peste ea va veni amplif...condensator...sa castig ceva spatiu.... |
3 Attachment(s)
...si o achizitie noua: rezerva slim, care am vopsit-o asta seara si maine o instalez in portbagaj, iar peste ea va veni amplif...condensator...sa castig ceva spatiu....[/QUOTE]
poze.... bara e gata abia in weekend:cry: |
Nu vibreaza statia? Nu se incalzeste acolo?
|
Quote:
oricum azi a functionat prima zi in formula asta... in plus am intors lada cu difurile inspre interior si am scos capacul de la cutia aia de sub cotiera din spate.. o sa zic daca este ceva in neregula peste cateva zile |
Grija mare sa nu se slabeasca suruburle de la papuci sau cu ce ai prins cablurile, plus chestiile alea prin ea ca nu-i de joaca. Normal ar trebui sa fie cat mai fixa pe caroserie intr-un loc cat mai ventilat. In usi ce difuzoare ai?
|
fata ...focal si spatele originale. nu cred ca se pot pune in spate altele (fara modificari majore), e destul de mic spatiul acolo, parca....
la alt woofer am avut ampliful prins pe spatele cutiei si aceasta cu diful inspre spatele masinii si nu au fost pb.... |
1 Attachment(s)
azi ma hotarasem sa-mi caut bandouri de M.....acum jumate de ora ...rasturnare de situatie...:D...cumparat ulei si filtru...e mai important ;)
maine se vopseste bara spate de M, imi va trebui un tips lat ca difuzorul este destul de decupat, asa ca ....mai asteptam cu bandourile.... |
4 Attachment(s)
.....azi am pus bara spate, schimbat uleiul si am ridicat-o un centi de cur....maine trebe sa gasesc un mester sa-mi sudeze "duda" la toba ca arata naspa teava aia subtire...:lol:
|
1 Attachment(s)
.....un cadou micut ptr. motan de ziua nationala....:D...cred ca ultimul pe anul asta....
uitandu-ma acum la poza, cred ca ar da bine cusatura aia rosie si pe maner...sau poate schimbata si cealalta in "m"???:rolleyes2...dar imi place cum vine cu rosu pare mai "sic"...ma mai gandesc |
Salut.Am urmarit topicul tau inca de la inceput...norocu meu ca nu sunt multe pagini :) si chiar imi place foarte mult.
Chiar azi am trecut pe langa o pisicuta cabrio cu hard top lasata blana , totu M pe ea si niste jante pe 17 si m'a lasat cu gura cascata. Imi place maxim cum vine hardtop . Ziceam ca eu nu mi'as lua bmw pt ca sunt prea multi care au asa ceva,dar cand vad ca exista si oameni care fac ceva frumos cu adevarat + ca motoarele de bmw sunt probabil cele mai fiabile si cu un bmw te poti .. juca mai mult... ma bate gandu rau de tot ca urm masina sa fie E36 coupe (preferabil cabrio). Totusi,tind sa fiu de acord cu colegii in privinta pleoapelor .Sunt urate rau pt masina ta.Daca era pe vreo cazuta din aia cu nr de bulgaria si in 4 usi mai ziceam.. da .. chiar nu isi au locu acolo.Ori le dai jos ori pui normale.Sunt sigur ca iti va placea mai mult. Parerea mea.Numai bine. |
ms de aprecieri..cat despre pleoape inca imi plac chiar daca nu sunt OEM...asta e cu gusturile:lol:(am avut normale)
da si eu cred ca "BMW" este una din cele mai bune masini (de asta mi-am luat asa ceva). Nu zic ca nu exista si alte masini bune sau frumoase, dar ptr mine nu exista altceva mai OK. Stiu un Audi A4 care arata super si interiorul este splendid(model 2002), dar nu simt ca ma reprezinta:cry: ...deci poti alege cu incredere un BMW...indiferent de model...satisfactia este totala |
Sar'na :lol:
|
Quote:
|
Ehe...pana nu o vand pe a mea , nu am sanse
|
arata f.fain :p bafta in continuare cu ea
|