Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 21.11.2004 (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004.html)
-   -   Cum a fost??? (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004/2636-a.html)

pimp_lex 22-11-04 02:02

eu mai demult am zis ca ar trebui sa se mareasca pretul intrarii. 100 000 mi se pare mai mult decat rezonabil.

SubaruSTi - tu te duci acolo ca sa faci curse, sau sa te aplaude cat mai multa lume? Daca vrei sa fii privit, puenti 5 subwoofere si plimbate pe magheru tot timpu ca-i sa vezi ce privit o sa fii. Peste tot in lumea asta costa mult sa faci si sa privesti astfel de curse. Si ca ele sa evolueze e nevoie de bani si daca se poate ca pretul biletelor de intrare sa ajute la evolutia curselor, mi se pare complet justificat.

ffocus 22-11-04 08:13

ce rau mi-am luat-o :D ....a fost misto evenimentul!

x-28-TRA 22-11-04 08:44

ms gabi ptr aprecierii .
daca cei din bucurestii care au fost nemultzumitzi ca au venit pina acolo noi de la ct care am fost cu 5 masini inscrise si inca 4 care nu erau inscrise si din care doar 2 s-au dat noi ce sa mai zicem .asta e data viitoare o sa ne dam si noi nu am comentat nimica asta e ce sa ii facii data viitoare o ssa ne dam .greseala noastra a fost ca nu ne-am inscris in grupe de la inceput .
in reest tot respectuu lr & nsl ptr organizare

Mr.Nice 22-11-04 08:56

[b]Mda, a fost cam dubioasa faza cu inscrierile, adik ma refer la cei kre s-au inscris si nu s-au mai dat. Eeeee asta e ce sa-i faci, data viitoare stiti c aveti de facut. Apropo, cum a reusit B-69-HAI sa arunce si cu benzina in timp ce facea cerculetele? :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

x-28-TRA 22-11-04 08:59

poate e bogat si avea fulll la rezervor si de asta arunca cu benziina

Mr.Nice 22-11-04 09:00

Eu nu am apucat sa vad c au facut fetele de la Ice Racing, dar din cate laude am vazut p-aici inseamna k e de bine.Felicitari si din partea mea. Apropo Ema, data viitoare knd te depasesc, nu te urca pe mine :P

PEACE

Morro 22-11-04 10:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
ce rau mi-am luat-o :D ....a fost misto evenimentul!

sincer as vrea sa te felicit ... te-ai tinut de saxo, care a rupt tot de la inceputul legalelor.

In rest ... misto cursa, pacat ca a fost asa CANCEEERRR.

p.s. mi s-a parut mie sau suprafata avea aderenta cam de kk (la plecare)?

x-28-TRA 22-11-04 10:46

da aluneca rauu eumai ales in prima cursa nu plecam de pe loc:))))))))) din cauza aderentzei

Mr.Nice 22-11-04 10:57

Asta am observat si eu, toate masinile abia plecau de pe loc, scoteau un fum.... parca le tinea cineva :lol: :lol:

PEACE

Turbo110 22-11-04 11:09

:D

Organizarea a fost de departea cea mai buna de pana acum !
+ pt jandarmi care chiar daca mah tot impingeau mah bucur ca si-au facut treaba .
+ pt garduri .
+ pt masini
- pt faza cu DGH'ul
Dar ma dezamagit prosia cu intratul decat o pers in masina . Nu inteleg dece dar in fine poate asa sunt eu mai prost !
Ma dezamagit ora de intrare !
Nu inteleg dc a trebuit sa se dea derumul la masini la ora 2 cand afara se intuneca la ora 5 !
Prea putine libere au fost masini care sau dat doar o data sau poate deloc !
Daca a mai scris cineva chestiile astea imi cer scuze pt ca mah repet dar imi era lene sa citesc 9 pagini !
Mia facut placere sa inghet timp de 6 ore am avut ce vedea ! Felicitari Florica !

Morro 22-11-04 11:13

da mai ... chiar asa ...
a trebuit sa o dau jos pe sotie din masina .. ca nu are voie sa intre cu mine ... trebuie sa intre dupa ... foarte foarte neplacut, jenant, si mai ales inutil
puteam sa las bani pt taxa pt ea, desi oriunde in lumea asta la orice spectacol \"performerii\" pot intra cu cineva.

in rest a fost bine.
FELICITARI!

UniculSGM 22-11-04 16:12

Nu e treaba mea, nu ma intereseaza, dar ceea ce s-a facut la intrarea de la Pipera, se numeste evaziune fiscala!
Asta in afara de nesimtire.
Vi cu prietena/nevasta, si trebuie sa o lasi sa mearga 1 km pe jos, ca nu are voie cu tine in masina!

maibunu 22-11-04 16:21

Shema era sa va bagati prietenele in porbagaj sau in torpedo !!!

Florin1234 22-11-04 17:00

1 Attachment(s)
pt cine e interesat

1100 S 22-11-04 17:13

florin1234 filmul meu il ai?

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning