![]() |
1 Attachment(s)
uite te mia rog si eu sa tunezi o dubitza !
|
1 Attachment(s)
ia sa va vad cine imi tuneaza si mie rds-ul :) fara jante ca am dalea...un body kit ceva?
|
Odata ce ai postat aici ...mesajul tau este pentru xxdadixx
|
Da eu o sa ma ocup de toate dar dupa sarbatori depinde de timp
|
2 Attachment(s)
dadi te-am mai scutit de trb si i-am aranjat eu masina lu' Sir_KnupSKull
RDS`u... asa cat de cat :wink: |
Don't forget me please... :wink:
|
alta varianta...spoilaru din fata parca e prea mare .... :wink:
SpoilEEEEER , nu spoilar... ;) , respectele mele , EvLSant0s |
2 Attachment(s)
Golf tuning.. m-am jucat si eu un pic , 4 ore bagamiash picioarele :D :)
a trebuit sa stau s-o bibilesc :( oricum... mi-e imi place cum a iesit.. alte pareri ? |
CLICK ON THA Pic 2 see it bigger ;)
|
nice man... i am a bigginer and i like to work but i need some particulary lessons from XxDADIxX...
|
I'm in big shit right now! Maby later when things return to normal! :lol:
|
1 Attachment(s)
Viitorul golf al lui Stuey :shock: Nici un spoiler si prag nu a fost luat de pe alta masina :P, doar jantele si plasa!
|
1 Attachment(s)
Sir_KnupSKull spoilerele mari se poarta :lol:
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
eh si speri sa primesti tu berea a ? :PPPPP
sa iti zic ceva .. nu te mai grabi si cauta frumos niste genti ... si potriveste-le ... daca nu arata real , mai cauta , mai potriveste-le si tot asa ... daca acuma la inceput nu ai rabdare atunci nu stiu ce o sa te faci mai tarziu. si cand lasi jos masina ... selecteazo de la spoiler spate , praguri tot fara roti pina la spoiler fata si dupa aia tot sus... si dai pe \"tool\"-u de move si dai in jos... asa o sa se mute toata masina in jos si o sa arate mult mai frumos. si dupa aia sus iti ramane o portiune in plus , de aia scapi usor selectezi ce vrei sa ramana si dai crop.. stai ca iti atasez si o imagine :P http://img97.exs.cx/img97/4943/hondaselect5bd.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning