![]() |
Re: Oltcit Trs
:-o ... chiar super bine!! Bravo Alex!! HAi, ca sper ca pana maine e gata!! ;;)
|
3 Attachment(s)
toate tobele cap coada noi ! + montata finala .
in masina nu se mai aude nimic. nu mai face ca tractoru :D si se aude ff gros toba . e superba senzatia ! am vopsit si spoilerle. maine se da blendu pe ele si lacul ! pana seara le montez ! maine fac si stalpii negri.. si sa ma duc sa imi recuperez talonu.. luat pe folii.. sa vad daka mi-l da.. cand vede masina asa tre sa pun neaparat rotile pe fatza 175 50 cu jantele de dacia. |
Vezi ca imi copiezi oltcitul, parca ideea era sa nu semene intre ele.
|
eu nu stiu oltcitu tau ! eu l-am facut cum am crezut ca o sa arate mai bine !
|
Quote:
doarr4u mai tii minte acum un an jumate ca mi-ai zis ca spoilerele astea sunt prea comune,ca aripile sunt naspa,ca rotile toti le avem la fel iar acum ti-ai facut masina exact ce crticai la altele??? cum ai facut tu treaba asta? |
marfa frate bv imi place cea iesit si spolerele le faci tot negre?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a iesit suuuuper tare... cel putin pana acum... si imi inchipui ca o sa iasa la fel si restul masinii!! keep on! |
tre sa recunoastem ca a iesit frumusel ... o sa fie o masina care sa atraga atentia (nu ca XXS sau JJS) ... asteptam pretu` de vanzare :)
|
doarr4u17 te asteptam maine seara sa facem niste poze k-lumea. Si deabia astept sa vad produsu final! ;)
|
daca va intalniti ... ma prezint si eu sa facem poze .... asta daca sunte`ti de acord
|
Quote:
|
Astept sa vad masina asta seara, asta daca ai de gand sa apari.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning