Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Trs (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/25945-oltcit-trs.html)

Magos 30-11-06 09:08

Re: Oltcit Trs

:-o ... chiar super bine!! Bravo Alex!! HAi, ca sper ca pana maine e gata!! ;;)

B-14-BYE 30-11-06 18:30

3 Attachment(s)
toate tobele cap coada noi ! + montata finala .
in masina nu se mai aude nimic. nu mai face ca tractoru :D si se aude ff gros toba . e superba senzatia ! am vopsit si spoilerle. maine se da blendu pe ele si lacul ! pana seara le montez ! maine fac si stalpii negri.. si sa ma duc sa imi recuperez talonu.. luat pe folii.. sa vad daka mi-l da.. cand vede masina asa
tre sa pun neaparat rotile pe fatza 175 50 cu jantele de dacia.

darck_angel64 30-11-06 18:44

Vezi ca imi copiezi oltcitul, parca ideea era sa nu semene intre ele.

B-14-BYE 30-11-06 19:30

eu nu stiu oltcitu tau ! eu l-am facut cum am crezut ca o sa arate mai bine !

dj16xxs 30-11-06 20:07

Quote:

Originally Posted by darck_angel64 (Post 643312)

n-are ce sa copieze.....kitul asta e facut de mult timp in craiova...si el ca si tine le-a luat gata facute!inteleg sa fi zis daca era ideea ta de spoilere...

doarr4u mai tii minte acum un an jumate ca mi-ai zis ca spoilerele astea sunt prea comune,ca aripile sunt naspa,ca rotile toti le avem la fel iar acum ti-ai facut masina exact ce crticai la altele??? cum ai facut tu treaba asta?

e_Max 30-11-06 20:43

marfa frate bv imi place cea iesit si spolerele le faci tot negre?

bodyspeed 30-11-06 21:02

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 643521)
marfa frate bv imi place cea iesit si spolerele le faci tot negre?

si aici se intareste ce a sustinut
Quote:

Originally Posted by darck_angel64

;) cam asa vine....

Laure2fast 30-11-06 21:13

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 643471)
doarr4u mai tii minte acum un an jumate ca mi-ai zis ca spoilerele astea sunt prea comune,ca aripile sunt naspa,ca rotile toti le avem la fel iar acum ti-ai facut masina exact ce crticai la altele??? cum ai facut tu treaba asta?

s-a mai maturizat si el..:)) :lol:

bogdanlascu 30-11-06 21:59

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 643471)
n-are ce sa copieze.....kitul asta e facut de mult timp in craiova...si el ca si tine le-a luat gata facute!inteleg sa fi zis daca era ideea ta de spoilere...

asteptam un raspuns :)

Magos 30-11-06 22:14

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 643290)
toate tobele cap coada noi ! + montata finala .
in masina nu se mai aude nimic. nu mai face ca tractoru :D si se aude ff gros toba . e superba senzatia ! am vopsit si spoilerle. maine se da blendu pe ele si lacul ! pana seara le montez ! maine fac si stalpii negri.. si sa ma duc sa imi recuperez talonu.. luat pe folii.. sa vad daka mi-l da.. cand vede masina asa
tre sa pun neaparat rotile pe fatza 175 50 cu jantele de dacia.

a iesit suuuuper tare... cel putin pana acum... si imi inchipui ca o sa iasa la fel si restul masinii!! keep on!

Ja_Rule 30-11-06 22:58

tre sa recunoastem ca a iesit frumusel ... o sa fie o masina care sa atraga atentia (nu ca XXS sau JJS) ... asteptam pretu` de vanzare :)

NightClubRacer 30-11-06 23:02

doarr4u17 te asteptam maine seara sa facem niste poze k-lumea. Si deabia astept sa vad produsu final! ;)

Ja_Rule 30-11-06 23:10

daca va intalniti ... ma prezint si eu sa facem poze .... asta daca sunte`ti de acord

Magos 01-12-06 13:52

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 643707)
daca va intalniti ... ma prezint si eu sa facem poze .... asta daca sunte`ti de acord

Nu cred ca ar fi o problema... Vb si tu cu unul din baieti!

darck_angel64 01-12-06 14:00

Astept sa vad masina asta seara, asta daca ai de gand sa apari.

All times are GMT +2. The time now is 12:50.

- Copyright 2026 4Tuning