Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU--- (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/25866-intalnire-4tuning-ro-reloaded-19-noiembrie-bacau.html)

xeno13 07-11-06 14:04

Re: Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU---

mertzan ai uitat sa adaugi...camerele sunt de 3-7 paturi iar ca pozitie...langa stadion...

slip 07-11-06 14:33

marfa mertane... arata bine camerele ;) si nu cred k e mult:D
apropo..dak platesc paturile primesc si buda cadou? :D
sau tre sa dau shpaga? :P

as fi preferat sa iau o camera de 2..dar .. si asa nu cred k o sa am timp sa dorm :D asa k o camera de 20... sigur merge bine :)) ;)
noi o sa mergem in grup si crek o sa dormim tot in grup :D :P

ms de informatii ;)

salutari...

-ZZ- 08-11-06 11:12

Se aude azi ceva...pe la ora 19 ..vreo intalnire ??? sau am auzit gresit :???:

mertan 08-11-06 13:07

da se aude azi la ora 19....

JUST-DO-IT 08-11-06 13:20

Sal la toata lumea!cred ca ideea cu afise pe masini e cea mai valabila!!!sincer m-am uitat la poze si mor de ciuda ca nu stiam de intalnirea de la Iasi!:evil: ....dar sper ca macar la bacau sa ajung...cat ajunge o camera cu 2 paturi?io as mai avea si ceva rude pe acolo..dar....:twisted: sal si drum intins tuturor

mertan 08-11-06 13:26

nu gasesti acolo camera cu 2 paturi(cred)... dar poti in alta parte lua camera cu 2 paturi... nu stiu ce sa zice... dar se poate... va asteptam pe toti pe 19... Doamne ajuta sa tina vremea cu noi.

aleks 08-11-06 15:24

deci asa ramane, azi la 19, oricine vrea sa ajute cu o idee sau in orice alt fel, e binevenit in subway

Bmw_Rulllzzz 08-11-06 15:57

de luni seara sunt in bacau si abia acum m-am intors la onesti. daca stiam de intalnirea din seara asta, mai ramaneam si in noaptea asta. :(

bakal 08-11-06 18:44

dupa cum am mai spus, eu vin(chiar daca masina nu are modificari-INCA). poate pana atunci se hotaraste si cu cazarea si alte evenimente

JUST-DO-IT 08-11-06 20:13

-Sal la toti!Nu e problema daca nu sunt cu 2 paturi..ca s-ar putea sa vin singur :twisted: ..acu am aflat si io.....asa ca ....no problem....I'm freee :twisted: any girls available?8) :peace: :2gun:

aleks 08-11-06 22:43

o rugaminte, detaliile discutate in seara asta sa nu le postam ca certitudini pana nu vom sti cu siguranta ca asa stau lucrurile...
putina rabdare pana stim totul la concret, si postam tot ceea ce trebuie ;)

w00p 08-11-06 23:04

s-a facut sefu' :D

-ZZ- 09-11-06 16:30

Deci am fost azi la politzie si la primarie impreuna cu Silviu si Sebastian si avem un raspuns afirmativ neoficial inca.......intalnirea se va face deci sigur duminica viitoare 19 noiembrie......va fi prezenta si sigla 4 tuning daca raspunde gratzian la tel sau nu...nu va fi prezenta gratuit :x ....termina cu cadourile...intalnirea va fi organizata de Anonymous Bacau si cu aceasta ocazie va fi lansata si filiala Bacau....posterul este dat in lucru...am sa va arat niste variante maine...de poster se ocupa Santos....membru Anonymous Bucuresti....mai tinem legatura...maine Silviu se va duce la Desteptarea sa vada daca vor sa ne fie parteneri media...:shock:

ESPinoza 09-11-06 16:32

din pacate am accidentat mashina si abia pe 22 intra in service :( sper sa pot veni cu altcineva

-ZZ- 09-11-06 16:33

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 616229)
din pacate am accidentat mashina si abia pe 22 intra in service :( sper sa pot veni cu altcineva

Nu ca speri....viii :???: :D :???:

All times are GMT +2. The time now is 16:06.

- Copyright 2026 4Tuning