![]() |
Re: Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
ai mai jos doua oferte...vezi daca iti place ceva... Bogdan |
1 Attachment(s)
@Honorius salut
acestea sunt toate... Bogdan |
Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
salut
trimite-mi, te rog, oferta de pret pt anvelope autoturism, sa treci si caracteristicile 195/65/15 anvelope de vara 195/45/15 anvelope de vara vinzi si genti? mersi, atti |
2 Attachment(s)
Quote:
ai mai jos ofertele cerute...dar jenti nu aduc...sorry.. genti ? poate la marochinarie...:joy: pretul la gume este trecut in euro pe ultima coloana, iar pen-ultima coloana cea verde/rosie iti spune cate mai sunt pe stoc la neamt in acest moment comanda face cam 5-6 zile din momentul unui avans...pe care poti sa-l stabilesti singur numai bine, Bogdan |
TOYO Proxes T1R 205/50/15 ???
|
Quote:
raspuns afirmativ 85 eur/bucata in 6 zile la Bucale...din momentul unui avans Bogdan 0744 363678 |
Pretul este cu TVA si include si ecovaluarea?
|
Quote:
|
Ecovaloarea este o taxa de mediu am impresia.
Cand am luat anvelope de la alt furnizor din Bucuresti, pe factura mi-a pus si taxa de eco valoare care parca era in jur de 4 sau 5 Ron per anvelopa. Te sunt in urmatoarele saptamani pentru o comanda. Merci mult! |
Quote:
Bogdan |
185/45/15 profil in V / vara/ploaie, ai?
sau 195/45R15...vara ploaie profil in V,... |
1 Attachment(s)
Quote:
salut Pe prima dimensiune ...eu nu am gasit nimic...nici nu sunt convins ca se fac... la cea de-a doua ai in attach.. iar la capitolul "PS" pot sa-ti spun, fara nicio umbra de rautate...ca toate gumele cu profil sunt (si) de ploaie....de fapt aceasta este menirea unui ..profil Bogdan |
ma intereseaza 235/35/r19 ce imi poti oferii?
multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
acestea sunt toate... mare grija in schimb, la coloana verde/rosie care iti marcheaza cate mai sunt pe stoc in Jermania pretul este in euro pe ultima coloana si din momentul in care te hotarasti, imi lasi un avans....dupa care mai numeri 5-6 zile pana cand gumele vor fi la mine.. altfel numai bine Bogdan, 0744 363678 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning