![]() |
Re: MONTEZ DIVERSE OPITIUNI PE E36
upppp
|
Quote:
si sitemul al de coborare 1 cm al gemului atunci cand ridici clanta masinii ca sa deschizi una geamul meu nu coboara urca..este fix invers.si de cate ori deschid si inchid usa urca geamul cate 1 cm...ce sa ii fac? daca este posi sa rezolvi prob? |
Recomand cu mare incredere........Iti multumesc si pe aceasta cale...
|
Quote:
|
upppppp
|
valabil
|
salut,o intrebare am si eu...azi knd am plecat cu masina mi a aparut un check(LOW BEAM FAILED) si farul din stanga a inceput sa palpaie pe scurta...am oprit am desfacut capacul de la far si am vazut ca mufa care vine in bec este cam topita...precizez ca modificari legate de ins electrica a masinii nu sunt decat un OBC 18 butoane si un set de angel eyes ccfl...de unde poate fi problema?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Doresc sa-ti multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul acordat,cu un simplu telefon am rezolvat o problema ce in satu mare nu putea fi rezolvata de toti electricienii...mersi mult raman dator...recomand baiat de nota 10!!!
|
ma bucur ca am fost de ajutor
|
Mersi inca o data,iar m-a ajutat...nici macar nu l-am sunat eu,el m-a sunat sa ma intrebe daca am rezolvat problema,asa om mai rar,nu-l cunosc personal da am respect MAXIM fata de el,si de munca lui pentru ca se vede ca stie ce face!!!
|
Salut!
Imi poti spune daca pot monta pe masina mea geamuri electrice spate?Ai idee daca este tras din fabrica un cablaj?Eventual un DIY ceva.Multumesc! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning