Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cursa Craiovei - VITEZA - 29-10-2006 by Ghost - Aeroport Craiova (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova.html)
-   -   Discutii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25568-discutii-cursa.html)

Al3xius 26-10-06 23:53

Re: Discutii despre cursa

Quote:

Originally Posted by FastDaemon (Post 600294)
DECI MA DAU,PIERD SI NU MA MAI DAU A DOUA OARA?SAU SE DAU SI PIERZATORI INTRE EI,ADIK LOC 2,3 ETC.PAI DACA NU E ASA SI VINE LUME TOCMAI DIN BUZAU,BUCURESTI POATE CHIAR MAI DEPARTE SI SE DA PIERDE SI PLEACA ACASA NU CRED CA II CONVINE CUIVA!LAMURESTE-MA TE ROG

Depinde pe cine-ti alegi ca adversar(ai acest drept) ! Poti sa te dai odata sau poti sa te dai pana in finala ! Acum nu te astepta sa vii cu trabant si sa castigi grupa ! Se vrea a fi o competitie serioasa cu masini puternice !

FastDaemon 26-10-06 23:57

da deci dak o fur din prima nu ma mai dau toata ziua!marfa rau in fine venim la distractie nu la castig pt daca veneam asa mai bine o lasam balta

Al3xius 27-10-06 00:18

Quote:

Originally Posted by FastDaemon (Post 600318)
da deci dak o fur din prima nu ma mai dau toata ziua!marfa rau in fine venim la distractie nu la castig pt daca veneam asa mai bine o lasam balta

Imi place cum gandesti ! Oricum tu iti alegi adversarul la grupa ta ! Daca-ti merge bine masina e imposibil sa nu bati pe cineva :) oricum , cel mai mare castig e sa stii sa pierzi ! ;)

Drum bun !

-=X-Team=-82-MDN 27-10-06 01:32

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 592589)
eu stiu ce vrea al3xius...dar in craiova nu se poate...daca persoana x aia vrea sa faca,aia face....si tu ca si organizator mare lucru nu-i faci.Vorbim de cele cateva persoane care au facut scandal....asa ca ,NU raspund...pentru faptele altuia!

salut. eu sunt din constanta. am fost la crv la o cursa organizata de voi acolo ... si pot sa iti dau mare dreptate ca vine x , y , z si face ce vrea pe pista in timp ce organizatorii nu fac nimic. poate ca alexius ma stie si stie despre ce vb aici ... speram ca de data asta sa ajungem din nou la cursa ... si sa nu se mai intample ce sa intamplat data trecuta. multa sanatate de la A.C.S. X-Team Racing Club Constanta. ... :) poate poate ne vedem din nou :)

AzzKikR 27-10-06 09:24

Pana la urma la ce ora tre sa fim acolo si cand incepe???Sa nu imi spuneti la 8 dimineata ca nu am chief sa intru pe A1 la 6 dimineata...

DJ-24-ALN 27-10-06 10:34

Quote:

Originally Posted by AzzKikR (Post 600551)
Pana la urma la ce ora tre sa fim acolo si cand incepe???Sa nu imi spuneti la 8 dimineata ca nu am chief sa intru pe A1 la 6 dimineata...

nop...pana la 11 sa incercati sa fiti aici..adica daca plecati la 8-8 jumate e perfect

AzzKikR 27-10-06 10:45

Beeeeeeeton :)

gpk 27-10-06 10:51

Cat timp este alocat pt libere ?

NightClubRacer 27-10-06 11:14

Quote:

Originally Posted by AzzKikR (Post 600620)
Beeeeeeeton :)

sa inteleg ca vi si tu? te dai ? :)

yknot 27-10-06 13:00

vad ca a luat lumea o frica de r5-uri.... mama mama :D
....era de asteptat .... si nu e corect din punctul meu de vedere...
daca rew a bagat atatea mii de euro in masina, nu a facut-o sa se dea la aceiasi grupa, si sa se dea cu aceleasi masini, ci sa ajunga cat mai sus, poate chiar si peste grupa la care e subaru, cine stie ;)

yknot 27-10-06 13:58

asa ca fiti linistiti, Grinch(rew :)) nu vine, puteti sa va lafaiti in grupe cum vreti voi!

yknot 27-10-06 14:06

ce nu au inteles multi, este ca aceste curse nu sunt pentru cei cu masini stock, si daca incadrarea este problema, sa se ia exemplul celor de la buzau cu raport kg/cp!
este aberant sa impiedici o masina sa se dea direct la o grupa mai mare!

Al3xius 27-10-06 14:29

Daca se dau toate 3 la aceeasi grupa (C,D,E ,F ...) nu avem nimic impotriva ! Dar nu e corect sa-si imparta grupele intre ei, nu e corect fata de ceilalti care poate au bagat aceleasi sume mari de bani ! Vom schimba grupele pe viitor si incadrarea nu va mai fi in functie de caii putere ! Acum e prea tarziu, mai sunt doar 2 zile !

bogdan_kwx 27-10-06 14:46

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 600819)
Daca se dau toate 3 la aceeasi grupa (C,D,E ,F ...) nu avem nimic impotriva ! Dar nu e corect sa-si imparta grupele intre ei, nu e corect fata de ceilalti care poate au bagat aceleasi sume mari de bani ! Vom schimba grupele pe viitor si incadrarea nu va mai fi in functie de caii putere ! Acum e prea tarziu, mai sunt doar 2 zile !

ok! e bine si asa , se dau la grupa lor si la 2 sau 3 mai sus.Ramine asa?acum eu zic de cele care vin....

AzzKikR 27-10-06 15:44

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 600643)
sa inteleg ca vi si tu? te dai ? :)

Daca e beton pe jos nu ma dau,pentru ca Cielourile pierd din start pe beton(1200kg cu mine in masina ditamai barja abia plec de pe loc)si oricum am plinul facut deja cu Petrom daca aveam MOL mai ziceam...

All times are GMT +2. The time now is 13:27.

- Copyright 2026 4Tuning