![]() |
Re: Discutii despre cursa
Quote:
|
da deci dak o fur din prima nu ma mai dau toata ziua!marfa rau in fine venim la distractie nu la castig pt daca veneam asa mai bine o lasam balta
|
Quote:
Drum bun ! |
Quote:
|
Pana la urma la ce ora tre sa fim acolo si cand incepe???Sa nu imi spuneti la 8 dimineata ca nu am chief sa intru pe A1 la 6 dimineata...
|
Quote:
|
Beeeeeeeton :)
|
Cat timp este alocat pt libere ?
|
Quote:
|
vad ca a luat lumea o frica de r5-uri.... mama mama :D
....era de asteptat .... si nu e corect din punctul meu de vedere... daca rew a bagat atatea mii de euro in masina, nu a facut-o sa se dea la aceiasi grupa, si sa se dea cu aceleasi masini, ci sa ajunga cat mai sus, poate chiar si peste grupa la care e subaru, cine stie ;) |
asa ca fiti linistiti, Grinch(rew :)) nu vine, puteti sa va lafaiti in grupe cum vreti voi!
|
ce nu au inteles multi, este ca aceste curse nu sunt pentru cei cu masini stock, si daca incadrarea este problema, sa se ia exemplul celor de la buzau cu raport kg/cp!
este aberant sa impiedici o masina sa se dea direct la o grupa mai mare! |
Daca se dau toate 3 la aceeasi grupa (C,D,E ,F ...) nu avem nimic impotriva ! Dar nu e corect sa-si imparta grupele intre ei, nu e corect fata de ceilalti care poate au bagat aceleasi sume mari de bani ! Vom schimba grupele pe viitor si incadrarea nu va mai fi in functie de caii putere ! Acum e prea tarziu, mai sunt doar 2 zile !
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning