![]() |
Re: VW Golf I - Proprietari
3 Attachment(s)
Bag si eu coaja mea :lol:
|
1 Attachment(s)
fiti voi atenti aici chiulasa cu lacasuri pentru injectoare de pe 1.6
ca sa nu mai existe discutii |
5 Attachment(s)
salut,sa imi prezint si eu bestiutza:D.
golf 1.6 diesel 1982. il am d vreo 6 luni si ma chinui sa il readuc la viatza.deokmdata se simte criza. Attachment 1314648 Attachment 1314649 Attachment 1314650 Attachment 1314651 Attachment 1314652 Acum cateva zile a cazut zapada de pe bloc si mi-a indoit capota,cupola si parbrizu:sad:. poate o sa reusesc sa il fac cum vreau sa vin sa ma intalnesc si eu cu voi. |
Re: Proprietari de GOLF 1 ...
Quote:
unde as putea gsi si eu niste piese noi as vrea pentru un golf 1 din 1983?/?(praguri,usi)multumesc anticipat |
Re: Proprietari de GOLF 1 ...
Quote:
|
unix...
|
La orice magazin de piese auto gasesti elemente de caroserie. Oricum, ca si tabla mai bine as merge pe piese sh in stare buna. Sunt mult mai bune.
|
Quote:
|
eu zic ca merita sa-ti iei noi...eu am luat si sau potrivit perfect
|
si ce material ii in ele?:)
|
eu am gasit aripi de golf 3 cu 80 ron noi la magazin ... de obicei cumparam piese de la autokarma dar acolo erau 100 ron aripile ... si am fost de curiozitate la un magazin la petre ispirescu ( rahova ) si am ramas uimit de preturi ... le aduce pe comanda in 2 ore
|
Quote:
|
am si eu o intrebare:se potriveste masca din fata cu 4 faruri de pe golf 2 la golf 1 cu 2 faruri? Multumesc anticipat.
|
Nu potriveste.
Edit: Scriam in acelasi timp. Potriveste da arata ca naiba. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning