![]() |
Re: E30 - m30b35
7 Attachment(s)
si azi masina a intrat in cuptor
|
Salut,vezi ca ai 2 tevi de borusan te iti ies din barile fata,nu stiu ce e cu ele..poate nu le-ai observat...
|
Quote:
|
Asteptam rezultatul final..:d sigur o sa fie bun..Succes in continuare:D
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
astazi de dimineata la 7 am luat masina de la vopsitorie. de diseara incepe reasamblarea, pacat ca stau f prost cu timpul liber si ma ocup de ea doar seara :(
|
Foarte frumoasa a iesit..se vede super..:d Spor la treaba in continuare:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
ce am reusit aseara :)
|
4 Attachment(s)
aseara am montat pragurile, bara spate, lampile, semnalizarile pe aripi si cel mai important placuta cu nr de inmatriculare :)
|
La numar te-ai chinuit cel mai mult, foarte mare atentie:D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
aseara am montat geamurile laterale spate si am lucrat la partea din fatza. vestea proasta e ca jantele, datorita faptului ca nimeni nu s-a obosit sa le curete cum trebuie inainte sa le vopseasca, au facut o reactie si au incretit vopseaua. acum urmeaza curatarea tuturor straturilor de vopsea(vreo 5 la numar), date cu fuller si abea dupa vopsite. mai dureaza ceva dar asteptam sa iasa bine. 8)
|
1 Attachment(s)
ieri au ajuns si copii astiia :twisted:
|
5 Attachment(s)
aseara am schimbat coaja de bord, am facut legaturile lampilor spate, si am aranjat cam tot prin interior. i-am facut asigurare si diseara iau jantele de la vopsit sa ies cu ea pt ca rotile de tabla in afara faptului ca nu au pic de aderenta arata si de parca masina are sifilis :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning