Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

Eryka 16-11-04 02:42

n-are decat sa vina si sa plece...

dragostea nu are limite si nici nu cunoaste varste!

crede-ma.. nu sunt chiar atat de mica precum crezi tu!

n0namee 16-11-04 02:58

:lol: hei ... ti-am zis fara suparare! nu am zis ca esti mica! am zis ca esti prea mica ca sa stii ce e dragostea! ... nu te contrazic ca ai iubit ... doar ca dragostea e mai mult ... teoretic! asa mi se repeta si mie! nici eu nu cred in dragoste ... doar ca am vazut prea multe persoane schimbate de aceasta \"boala\"! o sa vina si pentru tine poate! :D

Singurelu 16-11-04 07:06

LoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLoveLove...peste tot..nu are cum sa dispara......asa e....sunt momente in care nu mai crezi in dragoste...dar fara ea nu poti trai.....LoveLoveLoveLoveLoveLove

P.S.!!!! Plec la examen in 10 minute..... :? !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eryka 16-11-04 13:40

poate ca ai dreptate.. oricum fara ea nu poti traii.. si nici cu ea! anyway.. pt. mine love sucks! :x

Singurelu 16-11-04 13:42

hihihihi..am luat examenul..dar am dat numai sala.... :cry: ca masina se F**U aseara... o ramas fara ambreiaj...!!!!E ghinion....dar las` ca merge!

Eryka 16-11-04 13:42

felicitari! in curand o sa iti poti plimba fata!

luca 16-11-04 13:45

Felicitari asa trebuie, dar vezi ca trebuie sa platesti niste ore in plus daca nu mai dai pe masina aia ca sa te obisnuiesti cu alta.
Quote:

pt. mine love sucks!
Sti ca nu e vina ta, poate cu tine viata a fost mai dura. :lol: :lol:

bobbyadr 16-11-04 15:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
poate ca ai dreptate.. oricum fara ea nu poti traii.. si nici cu ea! anyway.. pt. mine love sucks! :x

POATE NU AI CUNOSCUT DRAGOSTEA ADEVARATA....

:twisted:

Eryka 16-11-04 15:10

poate ca ai dreptate... poate ca am cunoscut doar o fata... cea \"dura,trista...bla bla bla\"

oricum... mi-a ajuns

Eryka 16-11-04 15:35

am si eu o intrebare... se poate sa te indragostesti de o persoana pe care nu ai vazut-o niciodata in realitate???? :tears:

ffocus 16-11-04 16:02

nu cred...nu mi s-a intamplat asa ceva...da cine stie... :roll:

B|shOp-VR6 16-11-04 16:08

Re:

Quote:

am si eu o intrebare... se poate sa te indragostesti de o persoana pe care nu ai vazut-o niciodata in realitate???? :tears:

Nu prea cred...

bobbyadr 16-11-04 18:11

Re:

Quote:

asculta-ti inima,nu vei regreta

:arrow: :twisted:

Singurelu 16-11-04 18:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"
Quote:

asculta-ti inima,nu vei regreta

:arrow: :twisted:

Repet...Ascultatzi INIMA si CREIERU cate ODATA....dar INIMA DICTEAZA SI NU VEI REGRETA!

Eryka 16-11-04 19:31

daca ar fi sa ascult doar inima... totul ar fi mai simplu... dar inima si \"creierul\" se contrazic... una simt si alta gandesc!

All times are GMT +2. The time now is 21:34.

- Copyright 2026 4Tuning