![]() |
Re: E36 - Built not Bought!
Pai sunt gata ale voastre? Eu unu mai am de muncit la cotetu meu .
|
Quote:
Quote:
Quote:
:))))))))))))))))))))))=)))))))))))))))))))))))):) )))))))))))))))))))))))))=)))))))))))))))))))) NU MAI POT DE RAS!!! :))) Quote:
Faceti si voi saptamana de vine ;) :D ca ma intorc si eu marti si vin (pregatit) :D:D:D Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@ne strangeam local.. da nu i problema, e valcea aproape, am tot fost pe la voi :)) |
Ce a ajuns topicul lu' jointu!!!:lol:
|
Quote:
Quote:
Daca tot va e dor de mine cand vin marti va sun :D veniti sa ma asteptati :))) Sex on the bitch :)))) :paper: |
Quote:
Nu se supara ca stie el despre ce vorbim :D |
imi face si mie cineva un pic de curatenie pe aici va rog?ms
|
salut frumoasa masina xD sa o stapanesti sanatos si fara accidente
|
frumos proiect,cat au fost suruburile daca le-ai cumparat direct aurite ?
|
Quote:
|
CONGRATS
FRUMOASA MASINA! Punct!
Pozele care sunt aici puse reprezinta aproape nimic! LIVE trebuie vazuta! Numai bine! :paper: |
Re: CONGRATS
Quote:
Am vazut azi masina, pe "Vacaresti" ... e geniala :shock:, ma ramas fara cuvinte ... |
Multumesc baieti ma bucur ca va place.Am incercat sa imi fac masina cat mai mult pe gustul meu si o voi face in continuare.
In seara asta am avut ocazia sa vad o bijuterie.Unul din vecinii mei e presedinte,vicepresedinte sau ceva de genu asta la retromobil,un tip cu o mare colectie de masini(mini austin,ims,lancia fulvia,alfa romeo,un ford T,morgan si inca vre-o 2-3 care nu stiu ce marca sunt).Asa,revenind...omu mi-a prezentat ultima achizitie...e vorba de un BMW328 din 1937 masina ce urmeaza a fi restaurata... sa mai zic cat valoareaza una? http://www.conceptcarz.com/vehicle/z12237/BMW-328.aspx |
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning