![]() |
Re: BMW 120d Vs Audi A3 2.0 TDI
Quote:
anyway... fara a face apologia chibritului, este normal sa-mi apar masina din moment ce mi-am cumparat-o!!! nu ti se pare?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cat despre a recunoaste meritele altei masini, nici aici nu consider ca am probleme. Daca citeai toate posturile mele, vedeai ca la un moment dat am dat un link pe care puteati citi ce au facut unii dintr-un audi S3!! deci nu merg pe principiul... dacac vulpea n-ajunge la struguri zice ca sunt acri! pur si simplu este o discutie bmw versus audi! cat despre obiectivitate, asta n-o sa existe niciodata! |
Quote:
Quote:
|
@Dripci: de acord... la partea cu expertii, insa eu ma referam la obiectivitatea noastra a celor carora li se adreseaza anumite produse, o masina de exemplu. nu ai cum sa nu fii partinitor cu o marca sau alta, sa nu iti placa una mai mult sau alta mai putin... asta este primul criteriu dupa care ajungi sa cumperi o masina (abia dupa aia, bani si alte chestii)
cat despre experti, ei spun ceea ce constata, daca un mecanism merge bine sau nu, daca firma respectiva a scos un model reusit sau nu, etc, etc, insa din punctul meu de vedere subiectivitatea este direct legata de notiunea de "adevar". da, se pot face speculatii, dar asa cum nu exista adevar absolut, nu exista nici obiectivitate absoluta... cat despre politichia cu tichie de margaritar... numai de bine! oricum, mai devreme sau mai tarziu cred ca taxa de prima inmatriculare se va scoate, pt ca oricum e o chestie aberanta! doar sa nu vina psd-ul la putere! :) |
...si uite cum o dam in filozofii. Subiectivitatea este legata de perceptia individului. Mai degraba obiectivitatea este legata de conceptul numit "adevar", pt ca adevarul este acel lucru care este testat ca fiind existent si acceptat de catre majoritatea oamenilor. Iar cum majoritatea oamenilor nu pot alcatui consistenta perceptiei individuale, ce o numim subiectivism, atunci parerea majoritatii reflecta, sau este reflectata in oglinda obiectivitatii. Ca o concluzie: cand crede UN individ, este subiectivism, cand cred MAJORITATEA oamenilor, este adevar (deci obiectivism, pt ca este adevarul vazut prin prisma tuturor), cand nu este vba de "a crede", ci de "a fi/a exista/realitate" este vba de apofatism.
PS: sper sa nu mai continuam asa... |
[QUOTE]PS: sper sa nu mai continuam asa...[QUOTE]
ma pregateam sa te contrazic, dar de-abia acum am vazut ps-ul... :) |
...intotdeauna exista pm
later edit : :))))) |
Tehnica lui BMW si look`ul lui A3.
|
Pana la urma este evident ca pe un forum dominat de "BMW rullz" designul seriei 1 ramane in urma.
Numai sigla alb albastra ar trebui sa atraga voturi foarte multe si totusi... E chestie de gusturi. Sa zicem ca A3 arata ceva mai latin si de aia pica mai cu tronc decat BMW-ul. Mai are foarte mult pana la a ne gadila simturile cum o face o Alfa dar nici nu isi propun germanii asta, si nici nu ar reusi. |
Cand a aparut la noi BMW Seria 1, am fost la Test Drive, a fost ok, nu spun ca BMW este o masina rea, chiar deloc, e foarte buna, insa design-ul este pt cei ce-l plac.
Sunt fan de Audi, eram candva de BMW. As alege un Audi in fata la BMW sau Mercedes in orice moment. Mercedes are STIL, BMW SPORTIVITATE... AUDI le are pe AMBELE ;) La interior Audi fata de BMW este clar in fata, nu se pune problema, design-ul exterior la fel. Motorizarea pot spune ca e buna la ambele insa tractiunea si transmisia fac diferenta intre cele doua. Ambele marci au istorie SPORTIVA, insa sa nu uitam ca Audi a facut o masina de raliu care rupt tot iar pe langa asta, a introdus prima tractiunea integrala in concursurile automobilistice. Audi/BMW/Mercedes au fost permanent in top, mai mereu era Mercedes apoi BMW si pe 3 Audi, dar lucrurile s-au schimbat in ultimii ani si Audi a luat amploare pe strazi si in suflete. P.S. Audi A3 is on top! |
Quote:
|
Mercedes mai are ink una ......elegantza si rafinament;)
|
Mercedesul nu mai e ce era candva!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:18. |
- Copyright 2026 4Tuning