![]() |
Re: Vand jante
MI se pare mie sau modelul asta e cu 5 puncte ( prezoane ?? ) de prindere in timp ce la Espero sunt doar 4 ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
DOAR 1100 ron |
Pe 13" si 4x100 ce ai ?Pretul este pt o janta sau per set ?
|
ma intereseaza urgent (pana nu sparg banii) niste jante in 5 spite subtiri de nubira 2, stiu doar ca sunt 4 prezoane, mai mult nu stiu dar jantele sa fie pe 16" nici 15" nici 17" astept un PM cand postezi un raspuns.ms
|
Quote:
|
care este modelul ala mak sting ?? nu imi dau seama. poate poti sa-mi dai un link direct
|
1 Attachment(s)
Quote:
Acesta este modelul |
up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Vectra B 2001
ceau as fi interesat de jenti pt vectra B.... 5 prezoane...distanta nush exact...daca miai spune de cat imi intra max si sa imi arati niste poze tias fi recunoscator! sunt interesat ms ceau
|
1 Attachment(s)
sal
imi dai te rog un pret/set la urmatorul model prindere 5X112 17 si 18 merci |
4x108 pe 17' pt ford ce modele sunt
mersi! |
Pentru un Golf 3,prindere 4x100,pe 15" cu J6,5 sau J7 ce modele aveti ?Nu conteaza daca le aveti pe stoc sau nu.Si un pret va rog.Multumesc anticipat.
|
ce ai pt un reno clio 2003?rotiles pe 14 in 4 gauri/100 dar as vrea de 15.....sau ce mai mere???
|
Re: Vectra B 2001
1 Attachment(s)
Quote:
Intra pe www.makwheels.it si vezi ce modele iti plac si eu iti spun preturi etc etc Ce am eu pe stoc este pe 17 MAK BOOST 151 E+tva/ bucata Poti pune si pe 18 pe masina dar cu un talon la anvelopa f f f f mic |
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning