Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   cea mai puternica masina din romania!!!!!!!!!! (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/2429-puternica-masina-romania.html)

SHOGUN-A8 21-06-05 19:43

Quote:

Pai daca Gamballa are 700 de cai cum e ala cu 612 cai cea mai puternica masina? De rapida da, dar de puternica .... ?
Ce intelegi tu prin puternica?Ca are nr de cai mai mare?
Asa sunt si tancuri in Romania cu nr de cai mare :? :P

SFW 21-06-05 20:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"razvan911\"
Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Pai daca Gamballa are 700 de cai cum e ala cu 612 cai cea mai puternica masina? De rapida da, dar de puternica .... ?

sincer eu cred doar ceea ce vad
am vazut sl-ul ala si am si poza pe tel cu el

Pai am vazut gemballa in poze, pe site ... asa ca am motive sa cred. Asa ar fi fost topicul cea mai tare masina vazuta de voi.

SFW 21-06-05 20:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SHOGUN-A8\"
Quote:

Ce intelegi tu prin puternica?Ca are nr de cai mai mare?
Asa sunt si tancuri in Romania cu nr de cai mare :? :P

SHOGUN-A9 te rog frumos sa iei in mana certificatul de la masina, sa-l deschizi si sa te uiti unde scrie putere ... si o sa vezi acolo un numar de kW, pe care-l inmultesti cu 1.36 si iti da cati cai putere are masina. Aia e puterea. Nu scrie performante, nici raport putere-viteza-acceleratia asa ca nu e nevoie de mistouri daca nu intelegi topicul.

zarathustra 21-06-05 21:14

am citit undeva de un golf 2 de peste 700 de cai... desigur cu nos, insa nu retin publicatia... sper ca nu s-a spus deja... n-am urmarit tot thread-ul

a.. si mai spunea cineva ca a vazut un slr printr-un oras din vest... timisoara daca nu ma insel

blowwind 21-06-05 21:18

zara.... =)) super tare bancul cu SLR :)) am cazut de pe scaun de ras :D

orlando 21-06-05 22:18

si marmota invelea vaca in staniol!
frate ce ai cu asa o mashina prin romania ii skimbi suspensile saptamanal sau mai rau cum s-a intamplat cu maserati ala saracu si saraca...ca aia fuge nu se incurca...!
nu exista in romania asa ceva deocamdata...da nici nu merita...!

zarathustra 22-06-05 08:51

mai, spunea cineva chiar pe forum... iar daca avem un maybach de 450.000 euro, nu vad de ce n-am avea un slr care costa 350.000...

John Smith 22-06-05 12:55

exista slr...l-am vazut pe la bucov, aproape de ploiesti...
cu numere rosii, de B, intr-adevar...

orlando 22-06-05 13:29

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
sincer nu am ce sa zic decat proprietaru....e nebun...sincer in romania nici nu sunt gropi doamne eu de 2 zile visez decat accidentu lui UZY si cred ca m-a marcat acest accident....doamne fereshte...daca apasatzi pedala cascatzi oki...
imi cer scuze zara! :wink:

blowwind 22-06-05 13:30

pana nu vad...vb voastre le consider bancuri :)) .... si sunt chiar buna :) ..pana acum s`a vazut un SLR prin Timisoara si inca unul (poate chiar acelasi) langa Ploiesti..culmea e ca avea si numere de bucuresti =))
good one...dovezi si va cred :) si imi cer si scuze pt mishto... :)

sil4tuning 22-06-05 14:14

aduce-ti mah dovezi poze si va crede si bunicamea :)

Jess 22-06-05 16:30

1 Attachment(s)
De cateva saptamani a aparut in Ploiesti FERRARI 612 SCAGLIETTI, ce parere aveti??

sil4tuning 22-06-05 16:41

exista poze cu 612 pe masini tari din ro

Jess 22-06-05 16:41

1 Attachment(s)
De cateva saptamani a aparut in Ploiesti FERRARI 612 SCAGLIETTI, ce parere aveti??

polifem 22-06-05 17:16

1. deci ... exita acel Gemballa ... Prosche 966 mi se pare ca e ...
shi are cam in jur de 600 de cai. Mashina este a domnului Aposteanu Senior ... si o tine in garaj ... Florica NSL ... el va poate confirma caci el a atins mashina :P ...

www.gemballa.ro ... este detinut de familia Aposteanu chiar! :)

O alta jmekerie de mashina este Cosworth'ul domnului Boldescu de la VTM ... care mananka pamantul :D

cat despre enzo shi slr ... cam singurul cu puterea financiara si influenta in a achizitiona asemenea automobile ... numai tiriac ar putea fi!!! :)

All times are GMT +2. The time now is 02:20.

- Copyright 2026 4Tuning