![]() |
Quote:
Asa sunt si tancuri in Romania cu nr de cai mare :? :P |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
SHOGUN-A9 te rog frumos sa iei in mana certificatul de la masina, sa-l deschizi si sa te uiti unde scrie putere ... si o sa vezi acolo un numar de kW, pe care-l inmultesti cu 1.36 si iti da cati cai putere are masina. Aia e puterea. Nu scrie performante, nici raport putere-viteza-acceleratia asa ca nu e nevoie de mistouri daca nu intelegi topicul. |
am citit undeva de un golf 2 de peste 700 de cai... desigur cu nos, insa nu retin publicatia... sper ca nu s-a spus deja... n-am urmarit tot thread-ul
a.. si mai spunea cineva ca a vazut un slr printr-un oras din vest... timisoara daca nu ma insel |
zara.... =)) super tare bancul cu SLR :)) am cazut de pe scaun de ras :D
|
si marmota invelea vaca in staniol!
frate ce ai cu asa o mashina prin romania ii skimbi suspensile saptamanal sau mai rau cum s-a intamplat cu maserati ala saracu si saraca...ca aia fuge nu se incurca...! nu exista in romania asa ceva deocamdata...da nici nu merita...! |
mai, spunea cineva chiar pe forum... iar daca avem un maybach de 450.000 euro, nu vad de ce n-am avea un slr care costa 350.000...
|
exista slr...l-am vazut pe la bucov, aproape de ploiesti...
cu numere rosii, de B, intr-adevar... |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
sincer nu am ce sa zic decat proprietaru....e nebun...sincer in romania nici nu sunt gropi doamne eu de 2 zile visez decat accidentu lui UZY si cred ca m-a marcat acest accident....doamne fereshte...daca apasatzi pedala cascatzi oki... imi cer scuze zara! :wink: |
pana nu vad...vb voastre le consider bancuri :)) .... si sunt chiar buna :) ..pana acum s`a vazut un SLR prin Timisoara si inca unul (poate chiar acelasi) langa Ploiesti..culmea e ca avea si numere de bucuresti =))
good one...dovezi si va cred :) si imi cer si scuze pt mishto... :) |
aduce-ti mah dovezi poze si va crede si bunicamea :)
|
1 Attachment(s)
De cateva saptamani a aparut in Ploiesti FERRARI 612 SCAGLIETTI, ce parere aveti??
|
exista poze cu 612 pe masini tari din ro
|
1 Attachment(s)
De cateva saptamani a aparut in Ploiesti FERRARI 612 SCAGLIETTI, ce parere aveti??
|
1. deci ... exita acel Gemballa ... Prosche 966 mi se pare ca e ...
shi are cam in jur de 600 de cai. Mashina este a domnului Aposteanu Senior ... si o tine in garaj ... Florica NSL ... el va poate confirma caci el a atins mashina :P ... www.gemballa.ro ... este detinut de familia Aposteanu chiar! :) O alta jmekerie de mashina este Cosworth'ul domnului Boldescu de la VTM ... care mananka pamantul :D cat despre enzo shi slr ... cam singurul cu puterea financiara si influenta in a achizitiona asemenea automobile ... numai tiriac ar putea fi!!! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning