| kyler_iulian |
28-02-11 11:25 |
Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...
cine e cunoscator stie destul de bine ca un e30 poate sa faca 0-100 in 6 sec , si asta nu tine numai de puterea motorului , conteaza mult 'transmisia' tot ce vreau sa spun pt domnul MARIAN_NEBUNU este ca pt el am o dacia nova care il astept la start cu masina lui de 150cp !!:shock:
Quote:
Originally Posted by spain32
(Post 4128367)
niciodat nu cred ca bmw asta are peste 200 cp si in primul rand nu vad de ce ai facut topic la masinii can tuh le vinzii nu vad rostul!!!!!!!!!!:!::!::!::!::!:. Sau poate le vinzi mai bn asa, ce sa zic mai bn sar inchide TOpicul !!!:!:
|
e problema ta ce crezi sau nu chiar nu ma intereseaza , dar vad ca nu prea ai citit bine , eu nu vreau sa vand masinile , si am precizat ca vreau sa vand una din ele k sa pot so fac pe cea care ramane V8! asa ca nu te mai lega aiurea de topic ca nu ai de ce! si daca se inchide nu ma INTERESEAZA! eu nu am nimic de pierdut .... :D
Quote:
Originally Posted by 69WRX
(Post 4127847)
ca sa scoti din motoru ala 215 cai tre sa te chinui rau...sa fi multumit daca are 192 cu tot cu cip...fara gluma...dar deja ptr 200 de cai ai de schimbat destul de multe...
|
iti garantez eu ca daca ai bani de investitie nu te chinui deloc , motorul de pe masina mea este intr-o stare impecabila si cei 192cp de fabrica sunt la locul lor , plus ce mai are masina pana in momentul de fata am spus aproximativ 215 maxim , poate sa fie 210 , sau 208 , nu stiu exact ca inca nu am facut dino , dar cat de curand o sal fac ca si eu sunt tare curios . si 0-100 face garantat in 6 sec , k sa dovedesc o sa incerc sa fac un filmulet.
Quote:
Originally Posted by detroit muscle
(Post 4128318)
iulian poti pune cateva poze cu motoru si interioru la vpy?in legatura cu ce ai zis pe mess poate ma cucereste :).ms astept
|
o sa fac poze la interior si la motor ca inca nu am , cand le am le pun aici .
Te rog, nu mai scrie 1000 de posturi unul dupa altul. Poti da Quote la mai multi si scrii doar o data.
Claudia
|